BILO JE TO PRIJE 3 MJESECA.VRAĆAO SAM SE IZ ŠKOLE, INAČE SAM TREĆI SREDNJE….

Bilo je to prije 3 mjeseca. Vraćao sam se iz škole, inače sam treći srednje i zakasnio sam na noćni bus. Obzirom da stanujem 10-ak km dalje, krenuo sam pješice. Iznenada se pored mene parkirao neko sa džipom, otvorio se prozor i vidio sam neke dvije starije gospođe, godina moje mame. Pitale su me da me povezu i pristao sam.

Nakon samo par minuta jedna je prešla do mene na zadnje sjedište i počela da me “uznemirava”. Pobunio sam se, ali su mi zaprijetile ako ne budem dobar da će da me “pojede mrak” i da svjetlost dana neću vidjeti.

Prepustio sam se, a ubrzo se džip zaustavio u nekoj mračnoj uličici i druga je prešla kod mene. Mjenjale su se dokle god su me mogle “podizati”. Kada su me totalno iscrpile, spremile su se i odvezle me do kuće. Kada sam ušao u kuću u džepu pantalona sam našao 100 eura. Od tada sam totalno zbunjen.

Do tada nikada nisam bio sa djevojkama, ono nikada nisam imao odnose, i to mi je bilo prvi put. Bilo mi je kada sve saberem lijepo, ali osjećaj da sam iskorišten i da su mi platile za to što sam ih… čini me nesretnim. Tada se osjećam jako prljavo, ne znam, nema riječi da taj osjećaj opišem, jednostavno osjećam se kao, da izvinete, govno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)