MOJ MUŽ ME VARA SA NJEGOVOM MAĆEHOM, ŽENOM KOJA GA JE ODHRANILA…

Moj muž me vara sa njegovom maćehom, ženom koja ga je odhranila… Prošli vikend sam se ranije vratila od mojih roditelja kod kojih sam bila i zatekla ovu groznu i odvratnu scenu u mom krevetu. Maćeha koja ima 44 godine i moj muž.

Počela sam da histerišem, da psujem i razbijam po kući, vjerujte da se i sad tresem kada se sjetim te odvratne scene. Bez razmišljanja sam istog trenutka prozvala mog svekra i sve mu ispričala, a on mi je rekao da se smirim i da on sve to već zna, šta oni rade, tada je uslijedio još veći šok.

Tek tada mi ništa nije bilo jasno, nisam mogla da vjerujem šta čujem, a moj svekar mi je tada rekao da je upravo on njih dvoje, sina i suprugu i spojio jer je već godinama nesposoban za ONE STVARI… sve ga mi je još napričao ali sam toliko bila van sebe da mnogo toga nisam ni zapamtila. Uglavnom njih troje su u dogovoru jer svekar ima 60 god. i ne može više da radi one stvari.

Iskreno ne znam šta me više pogodilo i šta je veće sramota, to što moj muž spava sa maćehom ili što su sve troje uključeni u to… Već par dana sam kod mojih, prosto ne znam kako dalje imam 3 kćerke i ne bih željela da se ovo prljavo, odvratno klupko sramote počne dalje razmotavati, jer to bi moje kćerke obilježilo za čitav život, što bi bila najveaća tuga. Preuzeto sa: sve-za-vas.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)