U TREĆEM SAM MJESECU TRUDNOĆE I MORAM ABORTIRATI..GORE OD SVEGA JE TO ŠTO NISIM BLIZANCE…

Već sam trećem mjesecu trudnoće i iako nisam željela MORAM ABORTIRATI. Gore od svega je to što nosim blizance. Razlog moje odluke više je nego tužan. Naime prije 10 dana sam se trebala udati za muškarca čiju djecu još uvijek nosim u stomaku, ali on je samo dan prije vjenčanja rekao da me ne želi za suprugu jer sumnja u moju vjernost,

sumnja da sam trudna sa njim. Ne znam šta me više pogodilo, što sam ostavljena dan prije vjenčanja, što sumnja da sam bila sa nekim ili činjenica da ću prosto morati prekinuti trudnoću i dva nevina i nedužna bića uskratiti života.

Mnogi će reći da to nije dovoljan razlog da abortiram, ali… šta ja sama sa 19 godina da radim sa dvoje djece, kako da ih podižem, hranim… KAKO? Danima sam razmišljala, moj život bi bio uništen i nikada ne bih mogla naći nekog OZBILJNOG muškarca da me oženi… SA DVOJE DJECE!

U našem društvu sigurno ne. To je jedan problem, drugi možda i veći kakav život bih toj djeci mogla da omogućim, život bez očinske ljubavi, bez ikakvog luksuza život u kojem bi možda bili češće gladni nego siti.

Vjerujte za ovih 10-ak dana da sam smršala skoro 7 kilograma… ništa ne jedem, ne spavam, ma grozno. Šta muškarac može učiniti jednoj ženi… teško je riječima opisati ?
preuuzeto sa: sve-za-vas.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)