LJUBAVNICA SAM VLASNIKA FIRME U KOJOJ RADIM

Ljubavnica sam vlasnika firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Udata sam imam dvoje djece i moj muž nikada nije posumnjao da ga varam. Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao kako radimo ONE stvari u mojoj kancelariji.

Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio. Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesankrenuo je prema nama da na razdvoji, tuče… ni sama ne znam šta mu je bila namjera. Ja sam tada onako polu naga stala pred njega i pljusnula mu šamar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo.

Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja…

brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi. Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “

Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima. Voljela sam ga, bio mi je prva i jedina ljubav, ovo sa gazdom je čista korist, ali tek tako da pređe preko toga da ga varam… ne znam šta da kažem. On je sa mnom iz koristi, a ne iz ljubavi do tog zaključka sam došla. Mislim da ću se razvesi od njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)