PUNO BOLJE IZGLEDAM OD MOG MUŽA……

Puno bolje izgledam od mog muža, koji se u zadnjih par godina totalno zapusti. Zbog svega toga ga varam sa zgodnijim, mlađim, JAČIM, SPOSOBNIJIM momcima. Mislim uvijek sam ja imala paralelnih veza, od početka braka, ali od kako se zapustio, baš sam PODIVLJALA :).

Čudno nikada nisam bila ispunjenija i zadovoljnija životom. Posao mi je takav da svakodnevno obilazim cijelu regiju, jer sam trgovački punik, tako da imam prostora “za sebe” koliko god želim. Juče sam trebala ići z Split, ali kada sam krenula šef me je “okrenuo” za Zagreb.

To moj muž nije znao i u povratku iz Zagreba, nekad pred veče sam se tako iznenadila kada sam vidjela njegov automobil parkiran ispred jednom motela uz cestu. Nisam mogla da vjerujem, stala sam, parkirala se malo dalje i čekala da vidim sa kim je. Nakon nekih sat vremena izašao je sa nekom matorom droljom iz koje su izvirale bolesti.

Ne kažem i ja njega varam, nemam pravo da se ljutim, ali ja to radim sa stilom, sa boljim muškarcima od mog muža i uvijek tražim da stavljaju zaštitu. Nakon ovoga ozbiljno razmišljam da se razvedemo, jer ne želim da imam kontakt sa muškarcem koji spava sa onakvim ženama, ULIČARKAMA, a onda da iz njih “ulazi” u mene. Pa to dođe da sam kao i one… GROZNO!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)