U BRAKU SMO PREKO 15 GODINA I BAŠ SAM SE ŠOKIRAO KADA SAM SAZNAO DA ME ŽENA VARA….

U braku smo preko 15 godina i baš sam se šokirao kada sam saznao da me žena vara. Preko 15 godina idiličnog života se pretvorilo u 15 godina zablude i laži. U svakom muškarcu u gradu sam vidim njenog “jahača”, na svakom licu sam vidio podmijavanje “rogovima” koje mi je nabila moja supruga. Život mi se pretvorio u pakao.

Nisam imao čvrsti dokaz prevare i nisam je mogo optužiti, pokušavao sam na sve načine ali “kurava” je bila profesionalac, vješto je skrivala svaki svoj korak. Potražio sam pomoć detektiva i nakon više od mjesec israživanja dobio sam fotografije i video snimak.

Sumnje da me vara su potvrđene, ali nije me varala sa muškarcima koje sam sretao u gradu, “običnim muškarcima”, njene mušterije su iz vrha države, ugledni biznismeni, te sam dobio informaciju da na računu u banci ima preko 100.000 eura.

Šta sad da radim, razotkrivanje njenih afera bi samo meni moglo donijeti probleme, a da je tek tako ostavim ja bih bio krivac i mene bi društvo osuđivalo da sam loš muž, otac i td. Situacija u kojoj je svaki korak pogrešan, svaki korak mi donosi veći problem, možda je najbolje da stojim u mjestu, ako me razumijete…

Jedna misao o “U BRAKU SMO PREKO 15 GODINA I BAŠ SAM SE ŠOKIRAO KADA SAM SAZNAO DA ME ŽENA VARA….

  1. e i sta mislite ostat sa takvom osobom…volite li vi svoju yenu..boli li vas to sta vam je napravila ..po cemu ste posumnjali da se to dogadja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)