ŽIVIM U NJEMAČKOJ I ZARADIM SVAKI MJESEC PREKO 5000 EURA! Radim kao obična medicinska sestra! Kupila sam i stan i auto za samo 6 mjeseci! Na Balkanu sam samo mogla sanjati o tome! (FOTO)

Jeste li se ikada zaista zapitali kako je to stvarno živjeti u Njemačkoj!? Ova djevojka je svoja iskustva ispričala i pogledajte šta ima reći o njima.

Kod kuće mi nije bio neki bogat život, radiš u pekari za 500KM i tako preživljavaš. To je tako mala pata da nemaš dovoljno za normalnog života, a kamoli da šta uštediš. .

Zato sam se odlučila da položim certifikat u Doboju kako bi mogla otići u Njemačku da radim kao zdravstveni radnik.

Sada kaže kako je za manje od 6 mjeseci boravka u Njemačkoj uspjela uštediti za manjeg stana i uzela je sebi dobro auto koje je u potpunosti otplatila.

BONUS ČLANAK:
ZIMSKI napitak od TROPSKOG voća: Pobedite kijavicu, kašalj i glavobolju uz samo dva sastojka

Zima nam polahko dolazi, i hladno vrijeme nas tek čeka. Da biste preduhitrili kašalj i kijavicu ove zime, predstavljamo vam napitak obogaćen vitaminima i prelijepim ukusom.

Pored toga što je izuzetno zdrav, ovaj napitak, uz sve benefite meda i banane ćete moći da služite ne samo odraslima, već i djeci.

Ovo piće će vam pomoći da se brzo i efikasno riješite kijavice, jakog kašlja, bola u grlu i problemu sa želucem.

Sastojci:

400 ml ključale vode
2 zrele banane srednje veličine
2 kašike meda
Priprema:

Bananu izgnječite da postane kao pire, stavite u šerpu i dodajte ključalu vodu. Promiješajte smjesu i ostavite da stoji 30 minuta.

Važno je da med dodate na kraju kako on ne bi izgubio sva svoja važna svojstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)