MRZIM KOMŠIJU IZ DUBINE DUŠE, BOGAT JE, USPJEŠAN …

Mrzim komšiju iz dubine duše, bogat je, uspješan i na to sve ima ženu, ljepoticu kakva se jednom rađa. Reći ćete da sam ljubomorni gad, možda i jesam, ali tako je. Svaki vikend vodi tu prekrasnu ženu u vikendicu na planinu, uživanje koje rijetki mogu priuštiti. Prošli vikend sam odlučio i dan prije otišao do njihove vikendice, provalio u nju i razbacao ženski veš, grudnjake, potrošene zaštite, čaše umazane u karmin, ma napravio sam leglo orgija.

Cijelu noć nisam oka sklopio, čekao sam jutro da vidik kada krenu da uživaju u vikendu. Otišli su nešto prije 8 sati, sretni veseli, a ja sam onda odbrojavao minute, kada će se vratiti, sa tugom na licima, a nadao sam se i sa razbijenom glavom mog “dragogo” komšije. 5 minuta do 9 sati ispred kuće se parkirao policijski automobil.

Izašla su dva policajca i pravo ka mojim vratima krenula. Kada sam otvorio rekli su mi da krenem sa njima u policijsku stanicu, nisu mi dozvolili ni da se presvučem. Dok su me vodili do auta, pojavio se i komšija koji je se parkirao ipred svoje kuće i onako cinično mi se zahvalio i poželio sreću. Majmun prokleti ima vido nadzor po čitavom imanju, cijelo naselje me isimijava i govori da sam prolupao, a još me sve koštalo i 500 eura kazne.

Ljubomora me dobro koštala, ali se neću zaustaviti na ovome i razoriti ću mu brak prije ili kasnije, jer jednostavno ne zaslužuje da ima sve u životu, a kao šlag na torti tu prekrasnu ženu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)