CECA JE VISOKA 173 CM, BRENA 178 CM A TEK DA ČUJETE ZA KARLEUŠU: Svi su iznenađeni, OVE DAME SU NAJNIŽE NA ESTRADI

Nije nepoznanica da dame vrlo često nisu zadovoljne izgledom, pa je pravilo da one koje imaju kovrdžavu kosu žele ravnu. Visoke opet žele da su niže i obrnuto.

Često se iznenadite kada pročitajte da su svjetske zvijezde koje na bini izgledaju veličanstveno, zapravo mnogo niže u stvarnom životu. Stvar se ništa ne razlikuje ni kod srpskih poznatih dama, a mi vam otkrivamo pravu istinu.

Jelena Karleuša – 178 cm

Jelena svakako važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Ona je svakako obožavatelj visoki potpetica i štikli iako sudeći po visini nema potrebe za njima.

Maja Nikolić – 156 cm

Maja Nikolić važi za našu najnižu pevačicu.

Dara Bubamara – 158 cm

Odmah iza Maje Nikolić je pevačica Dara Bubamara, koja se u većini slučajeva trudi da svoju visinu nadomesti visokim štiklama.

Lepa Brena -178 cm

Lepa Brena je pored pevačkih sposobnosti poznata i po vitkim, dugim nogama. Jednom prilikom je uspela i da svoje duge noge podigne skroz do svog lica.

Seka Aleksić – 168 cm

Poznata pevačica Seka Aleksić se po visini, rangira u svetu poznatih kao zlatna sredina. Zahvaljujući svojoj visini, Seka odlično izgleda i na visokim potpeticama, ali u ravnoj obući.

Ceca Ražnatović – 173 cm

Svetlana Ceca Ražnatović takođe važi za jednu od viših dama na našoj sceni. Ipak, bez štikli, ona ima samo 173 cm. Zanimljivo je da je pevačica jednom prilikom izjavila da neudobne haljine i štikle koristi samo na sceni dok je privatno možete videti u sasvim opuštenom izdanju

Izvor:SD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)