UNUK JE SVOJU BAKU IZ IVANJICE NAŠMINKAO I PRETVORIO U HOLIVUDSKU DIVU: Kad vidite sliku broj 2, OČI ĆE VAM STATI – EVO ŠTA JOJ JE OBUKAO

Unuk je baku koja ima 86 godina prvi put transformisao tokom karantina, a sada je odlučio da taj proces ponovi

Aleksandar Dramičanin prošle godine tokom karantina odlučio je da sredi svoju baku Miloratku (86) iz Ivanjice. Sada su taj proces ponovili, a rezultati su nevjerovatni.

– Za vreme karantina prošle godine sam je prvi put našminkao. Tada se i ofarbala prvi put u životu. Ona je baka sa sela, sada živi u Ivanjici. Iskoristio sam priliku da je sredim kada to nikome nije bilo dostupno, ona je jedina imala taj luksuz – priča Aleksandar za “Telegraf”.

Sada je odlučio da proces ponovi, kako bi baku fotografisao, a fotografije okačio u svom salonu.

– Baka mi je bila inspiracija. Bila mi je super za rad. Mislila je da se šalim sa njom, pitala me je kud sam našao da sređujem baš nju, pored toliko prelijepih djevojaka. Odgovorio sam joj da je lako srediti mladu i lijepu djevojku i da je ona meni najljepša – dodaje on.

Nabavio joj je i haljinu za transformaciju, a, kako kaže, kada sredi baku, njeno ponašanje se promijeni na neki način. Ona uđe u ulogu, zna kako da ispozira za fotografisanje.

– Ona je jako inteligentna i bistra žena i mnogo je lijepa – zaključuje Aleksandar.

(Telegraf.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)