NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo za koga će se LIJEPITI PARE do 8. januara

Pojedini znakovi će imati više sreće sa finansijama nego ostali

Ukoliko se pitate koji horoskopski znakovi će imati novac do 8. januara 2023. godine onda treba da znate da su to Strijelčevi, Jarčevi, Ribe i Ovnovi.

Venera u Novoj godini ulazi u Vodoliju, pa mijenja finansijsko stanje pojedinih znakova.

STRIJELAC
Puno planeta u Jarcu donosi vam novac sa više strana. To je novac iz više izvora, tako da ste vi jedan od znakova koji će u Novu 2023. godinu ući sa najvše para. Ne treba da brinete o novcu, jer planete rade za vas.
Jupiter u Ovnu donosi vam i novac od igara na sreću.

JARAC
Venera u Vodoliji donosi vam manji novac, ali će vam značiti u Novoj godini. Bićete u situaciji da vučete rizične finansijske poteze, ali je najbolje da ostanete suzdržani do 18. januara. Vodolija može da vam bude dobar partner za zaradu para.

RIBE
Jupiter u Ovnu donosi vam iznenanda novčani dobitak. To je novac koji ćete dobiti posredstvom posla. Moguće je da dobijete povišicu. Ne treba da brinete o novcu jer će ga biti sasvim dovoljno. Nije isključeno da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja može da vam donese veći novac.

OVAN
Venera, planeta vašeg drugog polja novca ulazi u Vodoliju i donosi vam zaradu posredstvom prijatelja.
Jedna osoba će ostaviti vaša očekivanja, pa ćete dobiti novac koji je kasnio. Moguće je poslovno partnerstvo sa nekim sa kim se godinama družite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)