NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 21. januara

I dok čekamo kraj retrogradnog Merkura 18. januara, igramo još jedan zvjezdani rulet, pa će pojedini horoskopski znaci imati više sreće na finansijskom planu nego ostali

Dočekali smo prestanak retrogradnog Marsa 12. januara nakon dva mjeseca, pa stvari konačno mogu da krenu naprijed. Ista je situacija i sa novcem. Retrogradni Merkur kreće naprijed 18. januara, pa donosi mogućnost realizacije pregovora.

Lažna obećanja, odlaganje i sumnjiva papirologija – sve su to manifestacije retrogradnog Merkura koji je loš za bilo kakva ulaganja i pregovore o novcu.

Kolo sreće se okreće, tako da će horoskopski znaci među kojima su Blizanci, Ribe, Jarčevi i Škorpije imati novac do 21. januara.

BLIZANCI
Nakon dva mjeseca patnje, konačno izlazite iz finansijske krize. Mars prestaje da vam stvara prepreke, pa imate šanse da dobijete sponzoristvo za neki bitan projekat. Isto tako, Merkur kreće naprijed, pa ćete praviti pametnija ulaganja.

RIBE
Jupiter u Ovnu donosi vam brzu i laku zaradu. Posredstvom Ovna možete dobro da zaradite. Prijatelji će vam dati odličan poslovni prijedlog koji može da vam donese zaradu.

JARAC
Sunce ulazi u Vodoliju, pa vam donosi bolji period za zaradu. Možete konačno da dobijete očekivanu zaradu. Imaćete i troškove, ali možete da očekujete i dodatni novac. Odličan period za sponzorstva.

ŠKORPIJA
Dobra pozicija Jupitera osigurava vam novac preko posla. To može da znači i mogućnost boljeg zaposlenja koje će vam donijeti veću zaradu. Ovan može da vam bude odličan saradnik u poslu za novac.

Strijelčevi su horoskopski znak koji mogu da imaju sreće kada su u pitanju igre na sreću.

(Informer.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)