SPREMITE SE – VEČERAS KREĆE RETROGRADNI MERKUR

Astrolozi upozoravaju na period koji slijedi, a koji sa sobom nosi mnoštvo prepreka, emotivni rolerkoster, i gomilu izazova na svim poljima

Ovan

Kako vrijeme bude prolazilo, retrogradni Merkur će otkriti vašu mudru stranu. Stvari oko sebe vidite takve kakve jesu. Počinjete da se bavite nečim velikim i vaćnim, ali imaćete probleme u komunikaciji. Razmislite dobro pre nego što nešto kažete.

Bik

Tokom retrogradnog Merkura, vaš nepokolebljivi stav može vas dovesti u zablude i izazovne situacije. Bićete skloni donošenju impulsivnih odluka koje se ne slažu sa vašim racionalnim načinom razmišljanja.

Blizanci

Povratak prošlosti i otvaranje starih emocionalnih rana donosi vam teškoće u ljubavnim odnosima. Bićete skloni emocionalnoj nestabilnosti, a srce će nadvladati um. Živjećete više u prošlosti, suočavajući se nostalgijom. Ali, važno je zapamtiti da nije sve tako loše! Konačno ćete prihvatiti svoje misli i osećanja, a jednom akda ih osvjestite, lakše ćete ih se osloboditi.

Rak

Kako se bude razvijala ova retrogradna faza, osjećaćete se sve emotivnije. Suočićete se sa raskrsnicom i put koji odaberete mogao bi stvari drastično promeniti. Zbunjeni ste, ali imajte na umu sopstveno blagostanje i buditezahvalni na stavrima koje vam pomažu da idete naprijed.

Lav

Retrogradni Merkur donosi vam potrebu da se osamite i razmislite o svojoj budućnosti. Odmorite se i dopustite sebi da se opustite. Svakom treba malo vremena za sebe, a sada je prvi trenutak da se posvetite svom biću.

Devica

Merkur ima intezivan uticaj na vaš znak. Očekuje vas nepovoljna situacija, ali grepke i nevolje će u početku biti maskirane – tek kasnije izlaze na površinu. Sposobni ste za više nego što mislite. Budite oprezni sa odlukama.

Vaga

Retrogradna faza može vam donijeti hrabrost da okončate neke odnose koji vam više ne prijaju. Načini na koje obično komunicirate mogu sada postati nepodobni. Pronađete alternativne načine za održavanje kontakta. Obratite veliku pažnju na ugovore i sporazume.

Škorpija

Kao fiksni znak, zapravo ne uživate u usponima i padovima koje vam život donosi. Nećete biti prvi na redu za vožnju toboganom koji je retrogradni Merkur pripremio, ali nemate izbora. Škorpija je ipak dovoljno snalažljiva, pa će lako prihvatiti promjene koje dolaze. Dovoljno ste mudri da shvatite da su nepovoljne okolnosti prolazne.

Strijelac

Trenutno ste zaglavili u iz kojih lako ne vidite izlaz, ali ne žurite sa zaključcima. Čak i kada se osećate najviše zaglavljeno, uvek postoji izlaz. Bitćete pomalo zbunjeni i pod stresom, ali vjerujte u sebe.

Jarac

Ova retrogradna faza neće biti toliko pozitivna za vas kao za sve ostale. Iako ćete od toga imati koristi, takođe ćete se osjećati pomalo slomljeno iznutra zbog nekih stvari. Nešto se skriva od vas i to će nešto izaći će na vidjelo. Samo zapamtite da pravilno reagujete i ne uznemiravajte se prije nego što utvrdite činjenice.

Vodolija

Retrogradni Merkur vam donosi velike izazove. Uskoro ćete shvatiti kuda da idete i pomiriti se sa stvarima koje ste pokušavali da ignorišete. Ne žurite, rešavajte izazove jedan po jedan.

Ribe

Ovaj retrogradni Merkur donosi padove i razočaranja. Mnoge stvari na kojima ste radili biće poništene pred vašim očima. Iako imate na čemu da budete zahvalni, možda to nećete moći vidjeti dok je u toku ova retrogradna faza. Pokušajte da usvojite optimističniji stav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)