KAD SA BUBREZIMA NIJE SVE U REDU, TIJEL0 ŠALJE 0VE SIGNALE: ŠEST SIMPT0MA koje ne smijete IGN0RISATI!

Bubrezi su od vitalnog značaja za filtriranje toksina iz tijela, stoga je očuvanje cjelokupnog zdravlja ključno osigurati njihovo pravilno funkcioniranje. Rana dijagnostika igra ključnu ulogu u povećanju šansi za uspješno liječenje. Zbog toga je važno obratiti pažnju na signale koje tijelo šalje.

Simptomi na koje treba obratiti pažnju uključuju oticanje zglobova, stopala i lica. Budući da su bubrezi odgovorni za regulaciju tekućine u tijelu, oticanje na ovim područjima može ukazivati na probleme s bubrezima. Također, promjene u urinu, poput promjene boje, mirisa ili česte pojave krvi ili boli prilikom mokrenja, također mogu ukazivati na moguće probleme s bubrezima.

Mučnina i povraćanje su također simptomi koje ne treba zanemariti. Ako bubrezi ne uspiju ukloniti toksine iz tijela, to može rezultirati osjećajem mučnine i povraćanja, jer tijelo pokušava izbaciti te toksine. Čest osjećaj umora može biti povezan s nedostatkom hormona eritropoetina, koji proizvode bubrezi. Anemija također može biti povezana s problemima bubrega, budući da nedostatak eritropoetina može rezultirati smanjenom proizvodnjom crvenih krvnih stanica.

Metalni okus u ustima i loš zadah mogu biti znakovi akumulacije toksina u tijelu, što može biti posljedica nepravilnog filtriranja od strane bubrega. Važno je obratiti pažnju na ove simptome i potražiti medicinsku pomoć ako primijetite bilo kakve znakove problema s bubrezima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)