VEČERAS JE DUPLI PUN MJESEC i ZA 0VA 3 ZNAKA počinje MAGIČAN PERI0D kakav se dešava JEDN0M U ŽIV0TU

vog ljeta očekuje nas poseban astrološki fenomen – takozvani dupli pun Mjesec, odnosno dva puna Mjeseca koji stižu jedan za drugim u istom znaku, a ovog puta je taj znak Jarac. Prvi pun Mjesec u Jarcu stiže 22. juna, a drugi 24. jula, a period između će u velikoj mjeri uticati na živote tri horoskopska znaka. Očekuju ih sudbonosne odluke, preseljenja, promjene karijere i svakako životne transformacije.

Dva puna Mjeseca u znaku u Jarca u roku od mjesec dana donosi vrlo turbulentan horoskop za određene znakove Zodijaka. Dupli pun Mjesec je rijetka pojava, a kako dolazi u zemljanom znaku Jarca jasno je da Univerzum stavlja akcenat na sve one oblasti u kojima je ovaj znak jak, odnosno uticaće na našu karijeru i status u društvu.

Period od kraja juna do kraja jula donosi rješavanje pitanja poput brakorazvodnih parnica ili nekih problema u vezi nasljedstva, dobijanja boravišne dozvole ili državljanstva, a moguće su i velike karijerne promjene – otkaz, nagli napredak, promjena posla…

Jarac stoji na raskrsnici čvorova karme u sazvježđima Ovna i Vage, pa će se zato u trenucima duplog Meseca na nebu formirati takozvani Veliki križ. Ovaj aspekt donosi situacije koje mogu radikalno da promjene živote ljudi; sudbina može mnoge od nas da stavi na važnu raskrsnicu.

JARAC

Mjesec će u ovom periodu sa sazvežđem Jarca formirati spomenuti Veliki krst, što signalizira sudbonosne događaje. Moguće je da ćete morati da donesete neke presudne odluke u svom životu, a postoje velike šanse da će to biti u oblasti mjesta stanovanja ili porodičnog života. Ovo je period kada će akcenat biti na dokumentima, možda vadite nove lične isprave, ili su vam neophodna neka uvjerenja ili potvrde od kojih mnogo toga zavisi.

OVAN

Dupli pun Mjesec poput munje će cljati na polje sudbine i društvenog statusa Ovna. Možete bez straha donijeti odluku koja se tiče vašeg emotivnog statusa, odnosno o vjenčanju, zajedničkom životu ili na kraju krajeva razvodu ili raskidu. Ovo je period u kome bi trebalo da obratite pažnju na profesionalne aktivnosti. Vaša vladajuća planeta tokom punog Meseca u junu biće u znaku Bika, što znači da će se odigrati neki vašni događaji u oblasti finansija. Mars će se po drugi put povezati i sa Blizancima i Jupiterom, što uvijek donosi putovanja, te učenje i sticanje vještina koji utiču na dalji razvoj karijere.

VAGA

Vagama će glavni cilj u životu biti poljuljan iz temelja, a moglo bi lako da se desi da radikalno promjene smer kretanja u svom životu. Na primjer, neke Vage bi mogle da naglo promjene posao ili zatvore sopstveni biznis, ili da se ranije vrate sa porodiljskog odustsva ili bolovanja. Možete očekivati i neku tešku situaciju u porodici, nešto sudbosnosno bi moglo da se desi vašim bliskim rođacima. Mnogim pripadnicima znaka predstoji preseljenje ili renoviranje u stanu u kom već žive.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)