P0R0DICU Š0KIRA0 BABIN TESTAMENT: Ni dinara im nije 0STAVILA, a tek da vidite kome je PREPISALA TRI MILI0NA EURA

Obitelj je ostala zatečena njezinim neočekivanim postupkom, izazvavši niz događaja koji su doveli do raspetljavanja klupka.

Austrijski mediji prenose da je obitelj dementne bake u Austriji bila šokirana njezinom oporukom jer su otkrili da njezino višemilijunsko bogatstvo nije ostavljeno njima, već vodoinstalateru.

Slijed događaja počeo se odmotati kada je žena primljena u bolnicu zbog iznenadne medicinske krize. Iznenađujuće, umjesto da članove svoje obitelji navede kao kontakte za hitne slučajeve, baka je odredila vodoinstalatera.

Obitelj je ostala zatečena njezinim neočekivanim postupkom, koji je potom pokrenuo lanac događaja koji su doveli do raspleta situacije.

Prema izvješću lista “Kronen”, bakin suprug je preminuo 2018., ostavivši je bez djece i osjećajući se izolirano. Spominje se da je imućna umirovljenica prestala komunicirati s članovima obitelji, uključujući sestru i nećake. Otprilike godinu dana kasnije, baka je navodno susrela vodoinstalatera koji je izgledao dobrodušne naravi, ali nažalost, ta osoba joj je često stvarala poteškoće.

Naposljetku, baka je odlučila svoje bogatstvo pokloniti vještom majstoru. Prema pravnim stručnjacima, obitelj nema mogućnosti tražiti preostala sredstva nakon bakine smrti.

Odvjetnik Lorenz Kiršner, stručnjak za ostavinska pitanja, objašnjava da osim ako nema dokaza o kriminalnom ponašanju kao što je prijevara, prisila ili obmana, rodbina ima malo prava na zaštitu. Nadalje, dokazivanje takvog nedjela bilo bi iznimno teško, posebno imajući u vidu da je dotična žena u međuvremenu preminula.

Kako doznaju mediji, u bakinoj oporuci vodoinstalater će naslijediti svu njezinu nekretninu ukupne površine oko 3000 četvornih metara.

Procijenjena vrijednost nekretnine je čak 3 milijuna eura.

Prema riječima člana obitelji pokojne bake, navodno vodoinstalater prilikom prijenosa nije dobio nikakvu nekretninu.

Navodni rođak izrazio je čuđenje jednostavnošću stjecanja nasljedstva bez ikakve obiteljske veze. U igri je iznos od tri milijuna eura ili više.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)