8.8. 2O24. JE “DAN 0SMICE”: Astrolozi 0bjavili upozorenje, EV0 ŠTA T0 ZNAČI

Svake godine postoje posebni datumi koji, prema astrolozima, nose karmički pečat, a 2024. godine taj datum biće 8. avgust. Razlog za to je što se u ovoj datumskoj kombinaciji nalaze tri osmice (osmi dan osmog mjeseca i broj godine 2+0+2+4).

U numerologiji i astrologiji broj 8 povezuje se sa Saturnom – planetom karme, koja nam, poput savremenog učitelja, nameće sudbonosne lekcije. S obzirom na to da 8. avgusta, u petak, imamo čak tri broja Saturna, može se očekivati da će situacije u životu svake osobe imati karakter “Sudnjeg dana”.

Sudnji dan ne treba shvatiti kao klasičan obračun ili božansku kaznu. To je trenutak kada vam se otkriva stvarnost u kojoj živite i kada sami sebe procjenjujete, zahvaljujući konkretnoj situaciji. Ovo može biti dijagnoza ljekara koja vas suočava sa zanemarivanjem brige o svom tijelu, ili otkriće izdaje voljene osobe koje vam otkriva da ste zanemarili sebe i svoj razvoj zbog posvećenosti porodici ili karijeri.

Na dan 8. avgusta, nekoliko zanimljivih astroloških aspekata biće prisutno na nebu. Venera, Merkur i Mesec mogu donijeti važne informacije vezane za zdravlje ili posao, dok Mars, kao predstavnik karmičkog čvora, u konjunkciji sa Jupiterom može ukazivati na oblasti vašeg života koje je vrijeme da proširite ili poboljšate, možda zahvaljujući novim saznanjima ili razgovorima sa mudrim osobama.

Međutim, napeti aspekti ovog dana uključuju opoziciju Venere, Merkura i Mjeseca sa Saturnom, što može donijeti komunikaciju sa zakonodavnim tijelom, šefom ili starijim rođakom. U ovom periodu možete primiti teške informacije koje će vas emocionalno uzdrmati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)