0VAJ HLJEB SA SIR0M pravim već 2O godina, nikada me nije izneverio! Hljeb za D0RUČAK…

Ovaj recept za kruh i sir divan je užitak prikladan za svaku priliku. Kombinacija otopljenog cheddara i mekanog tijesta s maslacem stvara aromatičan i ugodan okus.

Idealan za posluživanje kao predjela ili prilog vašim omiljenim jelima, ovaj somun nije samo jednostavan za pripremu, već ga je i užitak napraviti i jesti.

SASTOJCI:

1 čajna žličica (5 grama) soli, 300 mililitara (otprilike 1 1/5 šalice) vode. Zagrijte ih uz marinara umak ili salsu. Ovo stvara potpuni obrok, savršen za sljubljivanje sa ukusnom juhom ili salatom.

Koristite pizze od somuna kao temelj i dodajte željene nadjeve. Za divnu kombinaciju slatkog i slanog, uživajte u njemu kao međuobroku prelivenom medom. Poslužite na toploj temperaturi. Izvrsno se slaže s marinara umakom ili salsom.

Kombinirajte s jakom juhom ili salatom kako biste stvorili potpuni obrok. Alternativno, upotrijebite ga kao temelj za pizzu od somuna i dodajte željene nadjeve. Kušajte malo meda kao međuobrok za divnu mješavinu slatkih i slanih okusa.

KOJI JE NAČIN PRAVLJENJA OVOG OSNOVNOG KRUHA?

Započnite čvrstim motanjem traka od neobrezanog ruba kako biste stvorili trupac. Ponovite ovaj postupak s ostalim lopticama tijesta. Da se stegne, zamotane cjepanice stavite u hladnjak na još 15 minuta. Nakon što se ohlade, svaku cjepanicu spljoštite u krug promjera otprilike 24 centimetra.

Somun: Započnite zagrijavanjem suhe tave promjera 26 centimetara ili 10 inča na srednjoj vatri. Svaki somun pecite otprilike 3-4 minute s obje strane, povremeno ih okrećući, dok ne porumene i malo se napuhnu.

Preporučeno posluživanje: Najbolje toplo. Dobro se slaže s marinara umakom ili salsom. Za potpuni obrok, kombinirajte ga s jakom juhom ili salatom. Koristite kao temelj za pizze od somuna prelivene sastojcima po želji. Uživajte kao međuobrok; jednostavno dodajte malo meda za divan slatki i slani okus.

VIDEO RECEPT POGLEDAJTE DOLE ISPOD REKLAMA:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)