STAVITE PASTU ZA ZUBE U ZAMRZIVAČ I GLEDAJTE MAGIJU: Sve domaćice 0V0 moraju da PR0BAJU – jeftina, a efikasna caka

Ova tvar izvrsno djeluje za čišćenje jela, bijelih cipela i zglobova. Osim toga, učinkovito uklanja mrlje. Dok ga neki pojedinci nanose na ubode insekata, o ovoj se praksi raspravlja zbog potencijala nadraživanja kože i pogoršanja upale. Intrigantan patent uključuje primjenu smrznute paste za zube.

Za što se može koristiti smrznuta pasta za zube? Iako u ovom trenutku definitivno nije primjeren za dentalnu higijenu, služi kao izvrsno rješenje za uklanjanje neugodnih mirisa s daske za rezanje. Ako često kuhate ribu ili uživate u obrocima koji sadrže češnjak, vjerojatno vam je dobro poznat ovaj problem.

Temeljito čišćenje ploče predstavlja izazov, a eliminirati jake mirise s nje gotovo je nemoguće. Nakon višekratnog korištenja, miris pripremljene hrane postaje duboko ukorijenjen.

Sigurno ga ne biste željeli koristiti za rezanje bilo čega drugog. Ipak, postoji lijek: smrznuta pasta za zube. Ovo ne samo da učinkovito eliminira nepoželjan miris, već također rješava značajan problem bakterija prisutnih na daskama za rezanje.

Iako je zamrzavanje paste u tubi moguće, rezanje nakon toga može biti prilično izazovno. Učinkovitija metoda je istiskivanje paste u posude za led prije nego ih stavite u zamrzivač. Nakon što se smjesa stvrdne i postane tvrda poput kamena, vaše kocke za čišćenje bit će pripremljene.

Ove kocke će vam pomoći u uklanjanju neugodnih mirisa s vaše daske za rezanje. Osim toga, mogu se koristiti za čišćenje raznih površina, uključujući potplate bijelih cipela, kupaonsku fugu, umivaonike, armature, pločice i mnoge druge predmete.

Zamrznuta pasta se, naravno, brzo odmrzava kada se stavi u tople ruke, pa je preporučljivo koristiti gumene rukavice ili je držati iznad krpe. Na taj način će vam prsti ostati čisti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)