Čišćenje debelog crijeva SLAN0M V0D0M: Izbacite sve 0TR0VE nakon zatvora i to u R0KU 0D 3O minuta!

Mnogi ljudi pate od zatvora, a u mnogim slučajevima hrana bogata vlaknima ne nudi olakšanje. Najučinkovitije rješenje je primjena fiziološke otopine. Čišćenjem crijeva slana voda može pomoći u ponovnom uspostavljanju pravilne probavne funkcije. Osim toga, sol je neophodna tijelu za pokretanje raznih biokemijskih procesa.

Fiziološki rast ne samo da pomaže u čišćenju crijeva, već pridonosi i ublažavanju kroničnog umora. Za pripremu slane otopine za čišćenje debelog crijeva, odlučite se za morsku sol ili himalajsku sol, a izbjegavajte jodirane varijante. Započnite kuhanjem vode i ostavite je da se ohladi dok ne postigne sobnu temperaturu, iako je dopuštena i malo viša temperatura.

Započnite dodavanjem 2 žlice soli u vodu. Da biste uravnotežili ili ublažili slanost, bit će potreban i sok od limuna. Ulijte vodu u staklenu posudu, zatim dodajte sol i limunov sok prije nego što je zatvorite. Protresite posudu dok se sol potpuno ne otopi. Najbolje je otopinu upotrijebiti unutar 5 minuta, po mogućnosti odmah.

Nakon toga lezite na jednu stranu i izmasirajte trbuh, zatim se okrenite na suprotnu stranu i ponovite masažu. Za otprilike trideset minuta vaša će se crijeva pročistiti. Ovaj postupak čišćenja može se završiti u roku od nekoliko sati, zbog čega je korisno ostati kod kuće tijekom tog vremena.

Za optimalne rezultate, ovo bi se čišćenje trebalo obaviti na prazan želudac ili nekoliko sati nakon obroka. Riječ opreza: nastavite samo ako imate jak zatvor i zatražili ste savjet od svog liječnika. Kako biste lakše regulirali probavu, razmislite o uklanjanju bijelog brašna i slatke hrane iz prehrane. Preporučljivo je uključiti puno juhe s kuhanim i svježim povrćem.

UPUTSTVO POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD REKLAMA DOLE:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)