Prirodni RECEPT PR0TIV B0L0VA U N0GAMA, proširenih vena i otoka: 0va dva sastojka stavite u vruću vodu i sačekajte 2O minuta – EV0 efekta!

Pojedinci koji imaju bolove u nogama cijenit će ovaj pouzdani lijek. Djeluje brzo i ne zahtijeva posebnu opremu za implementaciju. Kad god osjetim nelagodu i otekline u nogama, koristim ovu metodu. Vodič za proizvodnju otkriven je na kanalu “Uradi sam – kreativni koncepti”.

Neudobnost stopala čest je problem za osobe s artritisom, osteoporozom, neadekvatnom cirkulacijom krvi ili one koji su uključeni u zahtjevne aktivnosti poput dugotrajnog stajanja ili hodanja. Ova zabrinutost se pojačava tijekom ljetnih mjeseci, jer stopala postaju sve neugodnija – dolazi do oticanja, a postoji i povećan rizik od gljivičnih infekcija.

S uzbuđenjem vam danas predstavljamo fantastičan recept koji nudi brzo oslobađanje od boli i ublažava osjećaj nelagode i “teških” nogu. Ovo rješenje za kupku stvoreno je pomoću jednostavnih sastojaka koje vjerojatno već imate u svom kućanstvu.

Pripremit ćemo kupaonicu. Započnite dodavanjem 3 litre tople vode, jer je korištenje umjereno tople temperature optimalno za učinkovito miješanje sastojaka. Zatim dodajte pola šalice morske soli u vodu.

Koriste se spremnici od 200 ml. Bogata mineralima, morska sol podupire metaboličke procese, temeljito čisti kožu i pomaže u smanjenju upala. Zatim dodajte 100 jedinica jabučnog octa, koji je učinkovit u čišćenju kože i smanjenju oteklina povezanih s artritisom. Nadalje, jabučni ocat služi kao učinkovito sredstvo protiv rasta plijesni.

Bez obzira na to, u ovu smo mješavinu ugradili eterično ulje čajevca, poznato po svojim inherentnim antiseptičkim svojstvima. Ublažava nelagodu u mišićima, artritis, reumu i grčeve. Dovoljna je samo mala količina ulja. Uronite stopala u kadu i namačite ih na taj način 20 do 30 minuta.

Tijekom kupke razmislite o laganom masiranju stopala kako biste pospješili apsorpciju hranjivih tvari. Nakon što završite, temeljito osušite stopala. Nanesite malu količinu ulja i nježno utrljajte u kožu stopala. Nakon tuširanja, odmah ćete se osjećati kao da lebdite uvis. Noge su mi postale fleksibilnije, a svaka nelagoda je nestala.

ZA VIŠE INFORMACIJA POGLEDAJTE VIDEO ISPOD REKLAMA DOLE:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)