0vaj detalj u kući 0draz je neukusa i nemaštine: MN0GI ga imaju u sobi,a on 0tkriva da ste SIR0MAŠNI

Vilijem Henson, ekspert za uređenje doma, navodi nekoliko stavki koje prema njegovom mišljenju mogu odati utisak o nedostatku stila ili materijalnih sredstava. Evo sažetka njegovih stavova:

  1. Satenska Posteljina: Iako se satenska posteljina često smatra luksuznom, Henson je kritikuje kao znak neukusa. Preporučuje kvalitetnu posteljinu od pamuka, lana ili njihovih mešavina, naglašavajući da su svila i saten povezani sa pretencioznošću.
  2. Plišane Lutke: Čuvanje plišanih lutaka, naročito onih sa sentimentalnim dodacima kao što su srca i cveće, Henson smatra znakom neukusa.
  3. Ogromna Ogledala: Prema Hensonu, velika ogledala na neuobičajenim mestima, poput plafona spavaće sobe, mogu delovati vulgarno i narcisoidno. On sugeriše da što je veće ogledalo, to je osoba često manje zadovoljna svojim izgledom.
  4. Nameštaj od Stakla: Stakleni nameštaj je, prema njegovim rečima, težak za održavanje i često je povezan sa nižom klasom. Henson preporučuje drvene materijale kao što su hrast i mahagonij.
  5. Gomila Jastuka: Prekomeran broj jastučića na nameštaju Henson vidi kao znak pretencioznosti i želje za pokazivanjem, što, prema njegovom mišljenju, može ukazivati na osećaj nezadovoljstva ili nesigurnosti.

Hensonove preporuke su usmerene na stvaranje prostora koji odražava sofisticiranost i jednostavnost, umesto pretrpanosti ili pretencioznosti. Naravno, ovo su samo neki od saveta i najvažnije je da vaš dom odražava vaš lični stil i udobnost.Ovaj detalj u kući odraz je neukusa i nemaštine: Mnogi ga imaju u sobi, a on otkriva da ste siromašni

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)