BAKSUZ U SVAK0J KUĆI, D0N0SE SVAĐU I NEMAŠTINU! 0dmah bacite 0VIH SEDAM STVARI…

Na temelju načela Feng Shuija i raširenih vjerovanja, postoje određeni predmeti koje se ne savjetuje držati unutar granica vlastitog doma zbog njihovog navodnog štetnog utjecaja na energiju i sreću. Navodno ti predmeti imaju potencijal privući nesreću, potaknuti razdor ili zadržati negativnu energiju u kućanstvu.

U skladu s načelima Feng Shuija, savjetuje se da se pokvareni predmeti, poput satova, odmah uklone iz stana. Prisutnost pokvarenog sata označava potencijalnu nesreću i negativne događaje koji se mogu manifestirati u danima koji dolaze. Ovi predmeti imaju sposobnost ometanja cirkulacije pozitivne energije i stvaranja nepovoljnog ambijenta.

Prema kineskoj tradiciji, vjeruje se da crna vrata mogu donijeti nesreću ukućanima, osim ako su okrenuta prema sjeveru. Kaže se da boja vrata ima dubok utjecaj na energiju koja prožima dom, zbog čega je ključno odabrati odgovarajuću boju kako bi se održala pozitivna atmosfera.

Neispravan kalendar, bilo da prikazuje zastarjeli mjesec ili netočan datum, može štetno utjecati na nečiji život. Služeći kao simbol neumoljivog prolaska vremena, neorganiziran ili zastarjeli kalendar može predstavljati padove i nepovoljne okolnosti u nečijem životu.

U kineskoj kulturi jela imaju simbolično značenje kao prikazi prosperiteta i obiteljskih veza. Korištenje posuđa koje je razbijeno ili napuklo može nesvjesno izazvati poteškoće i nesreću. Kako biste spriječili bilo kakve štetne ishode, savjetuje se odmah baciti oštećeno posuđe nakon otkrivanja.

Biljke ukrašene bodljikavim trnjem, poput kaktusa, često se povezuju s utočištem nepovoljne energije, osim ruža. Prisutnost ovih trnovitih biljaka u vašem životnom okruženju može poremetiti harmoničnu ravnotežu i unijeti negativne vibracije.

U carstvu Feng Shuija vjeruje se da prisutnost mrtvih biljaka, čak i umjetnih, predstavlja stagnaciju i propast. Toplo se savjetuje da se ove biljke odmah izbace iz stana, jer navodno privlače nesreću i negativno utječu na ukupnu energiju u kućanstvu.

Postoji dugotrajno vjerovanje da ako otrovni bršljan raste sa strane kuće, može izazvati nesretne okolnosti. Upravo je ova biljka povezana s negativnom energijom i neželjenim utjecajima, stoga se savjetuje da je uklonite iz blizine kuće.

Osiguravajući da vaš životni prostor ostane lišen ovih predmeta, imate mogućnost njegovati kućno okruženje koje karakterizira sklad i pozitivnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)