DANAS JE MAGIČNI DAN: NIZ 111 D0N0SI VELIKU SREĆU, ev0 šta da uradite i šta vas čeka

Prvi mlad mjesec u 2024. godini stiže nam danas i biće u zemljanom znaku Jarca. Osim toga što je prvi mlad mjesec u godini, on je još po nečemu poseban – „vezuju“ ga tri jedinice, jer „pada“ 11. 1. Astrolozi smatraju da upravo ovaj mlad mjesec koji prati broj 111 ima veliki potencijal i u numerološkom smislu, te da je izvanredan za nove početke. Svi horoskopski znaci koji žele da unesu promjene u život danas imaju posebnu podršku zvijezda da lakše i jednostavnije sprovedu u djelo ono o čemu su dugo vremena razmišljali, ali u prethodnom periodu nisu imali dovoljno energije, snage i volje, piše Republika.rs

Posljednjih nekoliko dana 2023. godine donijelo je mnogo promena zbog retrogradnog Merkura i kvadrata sa Neputnom. Sada, kad je Merkur krenuo direktno, stiže i energija koja nam je bila preko potrebna.

Danas, kad počinje mlad mjesec u Jarcu, može da bude važan trenutak za preisipitvanje onoga što ste željeli i ujedno za donošenje odluke da li ćete zaista raditi na ostvarenju tih želja. Ako procijenite da vas ostvarenje starih želja ne bi usrećilo, odbacite ih i kreirajte neke nove koje će vaš život obojiti veselim bojama.

Mlad mjesec je ujedno mjesečeva mena kad bi trebalo „podvući crtu“ i doneti odluke koje će nam biti od velike koristi u bližoj i daljoj budućnosti. Ukoliko pokušavate da se oslobodite neke loše navike – konzumiranja duhana, uskraćivanja sna, zavisnosti od slatkiša, konzumiranja alkohola i/ili gaziranih napitaka…, danas je idealan dan da „prejsečete“ i „okrenete novi list“. Pozicija mladog mjeseca u Jarcu daće vam snagu i disciplinu da istrajete u odlukama koje budete donijeli. Osjetićete veću dozu odgovornosti da uskratite sebi ono što vam ne donosi dobrobit.

Ova mjesečeva mijena nekim znacima Zodijaka donijeće i raskid ljubavne veze koja je bila „na staklenim nogama i puna trzavica, ljubomornih scena i mučnih rasprava. Jednostavno, sve što vam nije na korist u ovoj mjesečevoj fazi možete s lakoćom da eliminišete iz života i stvorite prostor da vam se dešavaju samo lijepe stvari.

Ipak, mlad mjesec neće sam od sebe napraviti „čistilište“; neophodno je da to uradi svaki horoskopski znak za sebe, a podrška planeta će biti tu kao dobri duh koji će vam davati snagu da istrajete. Današnji dan je idealan za početak dijete. Ukoliko želite da se oslobodite viška kilograma, potrudite se da baš danas uvedete nov režim ishrane.

Takođe, mlad mjesec je mjesečeva mijena koja je veoma povoljna za uljepšavanje. Ako se na današnji dan ošišate, kosa će vam brže rasti. Takođe, svi kozmetički tretmani kojima se budete podvrgli biće uspješniji.

Ukoliko želite da promijenite nešto u poslovnom okruženju, uradite to u vrijeme mladog mjeseca: zatražite povišicu ili bolju poziciju, nadređeni će vam izaći u susret.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)