B0JANA STAMEN0V smršala je 71 kg uz pomoć STR0GE DIJETE: 0V0 je jela i topila salo

“Neredovni obroci i vrste hrane koju jedem su najveći problemi”, rekla je pjevačica.

Pevačica Bojana Stamenov uspela je da izgubi 71 kilogram, što, kako ističe, nije bilo lako jer je morala da se pridržava stroge dijete.

U emisiji “RTS Ordinacija” govori o svojoj transformaciji i promenama u svom životnom stilu.

– Ako sad premotam film unazad, ne jedem toliko često, zbog predstava, koncerata. Često veći dio dana provedem u autu, stojeći, vježbajući, a onda kada sjednem da jedem, porcije su izdašne. još uvijek imam pitanje. Najveći problemi su neredovni obroci i vrste hrane koju jedem. Mislila sam ko će sve da drži hranu, činije itd, ali ispada da kad hoćeš, možeš sve – rekla je pevačica.

Najveći problemi su joj bili neredovna ishrana i beba koju je imala najviše šest meseci. Međutim, uslijedile su ozbiljne zdravstvene komplikacije koje su joj potpuno promijenile život.

– U julu 2020. godine sam dobio ozbiljne zdravstvene probleme. Šećer mi je bio 27,7 i primijetila sam da ne vidim. Prije toga nikad nisam imao problema s vidom, bio sam zdrav debeo tip i uvijek na ivici inzulinske rezistencije. 2007. godine sam izvadila žučnu kesu i tada su mi rekli da moram da pazim na ishranu jer sam potencijalno dijabetičar – rekla je Bojana i dodala:

– Primetila sam da mi je zdravlje ugroženo kada sam postala agresivna, ljuta, reagovala na sve… Otišla sam kod endokrinologa i rekla doktoru: izvini, nisam te gledala, tako sam nervozna da ne mogu da vidim. Slušala me je. Umoran sam da se ismevam i da tražim dodatnu stolicu kada negdje idem. Prošlo je dosta vremena otkako sam šetao gradom. Rekao sam joj da želim da operišem stomak, a nisam znao da je to urađeno ovde u Beogradu.

Bojana je rekla da je krajnji rezultat bio nevjerovatan. Samo u prva četiri mjeseca izgubila je nevjerovatnih 30 kilograma.

– Plan ishrane je sličan režimu ishrane. Imao sam tri obroka dnevno i bilo mi je dozvoljeno da jedem voće.Bio sam jako sit pri svakom obroku. Nikad nisam gladan. Pa za doručak sam pojela tri pečena jaja, paradajz, krastavce, salatu i voće, ali tek kad sam počela da sečem. Za ručak sam jeo 250 grama piletine sa roštilja sa salatom i voćem. Za večeru mogu ovsene pahuljice na kefiru ili cijeli rižoto sa šampinjonima ili neku salatu ili ribu – zaključuje ona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)