NIKADA NIK0ME NEM0JTE DAVATI OVE 3 STVARI IZ KUĆE! Zb0g toga vam 0dlazi nafaka i sreća iz kuće

Ova 3 predmeta nikada ne dajte nikome od kuće! Zbog toga odlazite od kuće i sretni ste

Prema Feng Shui tradiciji, vjeruje se da predmeti mogu prenijeti određene osjećaje ili energetske vibracije, ili privući svađe i nesreće u kuću. Zato treba biti oprezan pri posuđivanju i poklanjanju stvari iz svog doma, ali i osobnih stvari.

Posuđivanje novčanika, poput novčanika, smatra se vrlo nepovoljnim u Feng Shuiju. To ima veze s novčanim odljevima i neočekivanim troškovima. Ako u svom ormaru imate luksuzne stvari, to se odnosi i na njih.

Bez obzira koliko je uobičajeno da neki prijatelji međusobno posuđuju odjeću, to nije Feng Shui. Preporuka je da redovito pregledavate i organizirate svoju odjeću te bacite odjeću koju više ne nosite i u kojoj se više ne osjećate lijepo.

No, ove komade ne treba posuđivati, već ih treba od srca posvetiti osobi kojoj ih poklanjate. Iako se podrazumijeva da ćete po potrebi odjeću oprati, izglačati i sašiti, osoba koja prima dar treba je i oprati.

Preporuča se potopiti u hladnu vodu s malo otopljene soli, ostaviti oko pola sata, a potom isprati.

Isto biste trebali učiniti i ako odjeću kupujete u trgovini koja prodaje rabljenu odjeću (“second hand” trgovina).

Nije dobro posuđivati ​​papuče drugima jer ljudi misle da će to izazvati probleme na poslu i otežati razvoj karijere. Ako ne volite da gosti po kući hodaju u cipelama, pripremite nekoliko pari najtanjih papuča (nalik hotelskim) koje ćete im osigurati čim dođu.

Na kraju, Feng Shui kaže da nikada nikome ne biste trebali posuđivati ​​svoj sat. Kada ga vratite na ruku, unosite svu lošu energiju koja bi osobu mogla progoniti, pogotovo ako je u lošoj fazi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)