NAJB0LJI TRIK ZA IZGREBAN PARKET, 0ŠTEĆENJA NESTAJU KAO DA IH NIKAD NIJE BIL0:JEDNA namirnica je ČUD0, rezultat će vas 0DUŠEVITI

Najbolji savjeti da popravite ogrebotine na parketnim podovima i oštećenja nestanu kao da se nikada nisu dogodili: 1 komad hrane vam je potreban!

Svako ko ima parket i živi u kući barem nekoliko godina sigurno je naišao na ogrebotine na podu. Bez obzira koliko “teško” pomjerite stolicu ili komodu, tragovi će ostati.

Najbrže rješenje je prekrivanje oštećenog područja tepihom ili prostirkom, ali šta ako je ogrebotina na mjestu gdje se ne može sakriti? Mali trik može riješiti ovaj problem na koji možda nikada niste pomislili. “Caku” je otkrila domaćica na društvenoj mreži TikTok, a sve što vam treba već imate kod kuće.

Jedna korisnica na mreži objavila je video u kojem testira nekoliko potencijalnih “lijekova” za ove štete. Kako je rekla, negde je čula da će ogrebotine nestati ako ih istrljate orasima.

Tako je testirala orahe, pekane i pistacije i otkrila da je prvo rješenje najefikasnije. Ogrebotine su bukvalno nestale, kao da ih nikad nije bilo!

Njeni video snimci oduševili su milione korisnika mreže, a mnogi su bili toliko iznenađeni da su jedva čekali da isprobaju trik.

Video je postao viralan, sa preko milion pregleda, a jedan netizen se pridružio entuzijazmu na mreži i objasnio zašto trik funkcioniše:

“Ovo je plitka ogrebotina. Ulje oraha hidrira drvo i oponaša završni sloj”, napisao je.

POGLEDAJTE VIDEO NAKON REKLAMA:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)