0V0 JE NAJPAMETNIJI HOROSK0PSKI ZNAK: Mozak im radi 1OO na sat, NIK0 ih ne m0že prevariti

Inteligentni i pronicljivi: Ovo su najpametniji horoskopski znakovi!

Ponekad je lako brzo prepoznati pametne ljude u sobi. Uvijek imaju duhovite primjedbe i rado dijele svoje bogato znanje s drugima

Prema astrolozima, pripadnici većine horoskopskih znakova imaju slične karakteristike i sposobnosti, pa tako i inteligencija. Za portal Best Life objasnili su da su prema stupnju inteligencije znakovi ovako raspoređeni:

Škorpion: Iako se Škorpion može činiti tihim, čak povučenim i često nepametnim u tradicionalnom smislu, oni su vrlo inteligentni i jedinstveni na svoj način, kaže astrolog i osnivač Ryan Astrology Ryan Marquardt. način gledanja na stvari, i objašnjava da ovaj vodeni znak obično je tri koraka ispred svih ostalih. “Oni često otkrivaju skrivene tragove koji drugima promaknu, što dovodi do odgovora i rješenja brže od većine ljudi”, rekao je Marquardt.

Tražite idealan jastuk jer ste se loše naspavali? Testirali smo novitet o kojem svi pričaju
Strijelac: Strijelac je uvijek spreman za nove avanture i iskustva. “Oni su definitivno ljudi koji imaju izvor mudrosti i dolaze do pametnih rješenja”, kaže Jill Loftis, astrologinja i osnivačica Nuit Astrology. Poznati kao filozofi zodijaka, ne čudi što ovi vatreni znakovi imaju želju otkrivati ​​nove stvari i koristiti svoju mudrost za dobro.

Vodenjak: Vodenjak ima jedinstven način razmišljanja i najčudnije je zviježđe među dvanaest zviježđa. Zbog njihovih neobičnih sklonosti možda nećete odmah primijetiti njihovu inteligentnu prirodu, ali obično su barem korak ispred gomile. Ovaj zračni znak ima brzo razmišljanje i može nadmudriti druge u tren oka. “Iako se nekima mogu činiti ekscentričnima, imaju oštre umove koji su kritični i odlučni pronaći rješenja”, rekao je Marquardt.

Blizanci: Blizanci se brzo kreću i uvijek s lakoćom uče nove stvari, pa nije ni čudo da su najpametniji znak. Ovaj zračni znak neprestano prima informacije iz raznih izvora i uvijek ima spremnu torbu trikova. “Bilo da se radi o pamćenju scene iz filma, smišljanju duhovite rečenice ili sjećanju kako riješiti određene probleme, Blizančeva mentalna agilnost i sposobnost da vide različite ishode odmah ih čini boljim od drugih”, rekao je Loftis. Više prednosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)