Sa DVA SAST0JKA izliječila viseće Bradavice PREK0 N0ĆI: Smjesa čini čuda, 0V0 vrijedi pr0bati

Smjesa bijelog luka i limuna već dugi niz godina smatra se jednim od najučinkovitijih prirodnih antibiotika i sredstava protiv gljivica koje se koriste širom svijeta u borbi protiv kožnih bolesti. Ovaj jednostavan recept koristi se zbog svoje sposobnosti da inhibira rast različitih gljivica, bakterija i virusa, a istovremeno je pristupačan i ne uzrokuje nikakve neželjene efekte.

Priprema smjese od limuna i bijelog luka za liječenje bradavica zahtijeva strpljenje jer nije trenutačno djelotvorna. Potrebno je nekoliko dana uzastopnog korištenja kako biste postigli željeni rezultat.

Potrebni sastojci su:

– 1 čen bijelog luka
– Sok od ½ limuna
– Hanzaplast (po potrebi)

Način pripreme i primjene:

Prvo, izgnječite čen bijelog luka i pomiješajte ga sa sokom od limuna. Ostavite da se sastojci sjedine nekoliko minuta prije nanošenja smjese direktno na bradavicu. Ako želite, možete fiksirati smjesu na mjesto bradavice pomoću hanzaplastera i ostaviti da djeluje preko noći.

Slijedećeg dana, operite smjesu većom količinom vode i dobro osušite kožu. Kako biste brže postigli željeni rezultat, preporučljivo je svakodnevno nanositi smjesu na bradavicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)