U TABELI PR0NAĐITE SV0JU G0DINU R0ĐENJA i vidite kakva je vaša sudbina: BR0J OTKRIVA VAŠU BUDUĆN0ST I PR0ŠL0ST

Vjeruje se da svaka godina vašeg rođenja nosi posebnu karmu koja otkriva gdje se nalazite u svom duhovnom putovanju. Evo kako se vaša karma manifestuje kroz brojeve:

1 Osobe rođene s brojem 1 su nemirnog duha. Često se prilagođavaju situacijama, ali mogu biti pesimistični. Rijetko mijenjaju svoj stav. Unutarnje su tvrdoglave, s promjenjivim raspoloženjem i sklonosti depresiji. Nisu skloni romantici, ali im je ljubav važna. Najviše cijene mir i smirenost, te se često bave sportovima na vodi ili uživaju u odmoru na moru.

2 Osobe s brojem 2 su ljubazne i nenametljive. Nisu preambiciozne, ali su pedantne u detaljima. Dobro se snalaze u svom poslu, ali nisu skloni vođstvu. Najbolje godine su im između 45. i 47. godine. U ljubavi su pažljive prema partnerima i vođene emocijama. Ne teže materijalnim stvarima, ali nastoje postići financijsku stabilnost. Karijere im se često vežu uz odnose s javnošću, ljudima, prirodom ili poljoprivredom.

3 Osobe s brojem 3 brzo sazrijevaju, ali zadržavaju mladalački duh. Optimistične su, ali tvrdoglave i netolerantne prema promjenama. Najbolje godine su im između 34. i 38. godine. Često žive za trenutak i teško štede novac. Odlični su kao učitelji, govornici, pisci ili glazbenici.

4 Općenito pozitivne osobe, ali slabe volje. Dobroćudne su, ali krhkog karaktera. Najbolje godine su im oko 38. godine. Često su atraktivni, ali imaju poteškoća u dugoročnim vezama. Pažljivo upravljaju novcem i izbjegavaju dugove. Idealne karijere uključuju planiranje događaja i odnose s javnošću.

5 Osobe s brojem 5 imaju dva lica i temperamenta. Oko 42. godine prolaze kroz teškoće. Imaju snažan instinkt za preživljavanjem i skloni su dominirati u odnosima. Preferiraju rukovodeće uloge i često su vođe.

6 Osobe s brojem 6 su intuitivne i inovativne. Postavljaju visoke ciljeve i vjeruju u sebe. Najbolje godine su im oko 40. godine. Ponekad pate od glavobolja i nedostatka energije. Vole biti dominantni u vezama, ali su vrlo nježni. Dobro se snalaze s novcem i pažljivo ga troše. Odgovarajuće karijere uključuju poslove u biznisu, obrazovanju, politici ili religiji.

7 Osobe s brojem 7 su emotivne i optimistične. Analitične su i vole biti u središtu pažnje. Teško postižu svoje ciljeve zbog nedostatka upornosti. Vole slobodu i pažljivo biraju partnere. Odgovarajuće karijere uključuju pravo i bankarstvo.

8 Osobe s brojem 8 su tvrdoglave i samopouzdane. Teško mijenjaju svoje stavove i često ih nameću drugima. Iznutra su jake i mudre. Često su uspješne i oslanjaju se na novac. Na poslu traže stabilnost i pouzdanost.

9 Osobe s brojem 9 su emotivne i idealistične. Sklone su kritici i često mijenjaju partnere. Vole umjetnost i duhovnost. Odgovarajuće karijere uključuju diplomaciju, glumu i umjetnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)