Čiji Sam Ja Ak0 Mi Je 0tac Musliman, Majka Prav0slavka? Čije Je M0je Dijete Ako Sam 0ženio Srpkinju?

Suočen s starčevom promjenom imena radi njegova sina ratnog invalida, postaje mi izazov glumiti normalnost dok se borim sa stvarnošću svoje nečiste krvne loze. Osebujni papir zamjenjuje očevo ime Huso u Duško, kao da infuzijom pročišćava moju lozu.

Prema IGI POP-u, neki pojedinci su otišli, dok su drugi stigli s još većim bijesom. Izazov leži u prenošenju drugima nepostojanja tradicionalnih obiteljskih veza i prilagođavanju osjećaju sebe koji se razlikuje od bilo kojeg unaprijed određenog identiteta.

Iako posjedujem sposobnost opsežnog pisanja, tražim odgovor koji može rasvijetliti specifične detalje o tome gdje, kada i kako, budući da se čini da drugi posjeduju višu razinu inteligencije.

Može li se kriviti ljubav između mojih roditelja ili bih ja trebao snositi krivicu zbog vlastite sposobnosti da volim?

Možda je vrijedno razmotriti izgradnju obiteljskih jedinica temeljenih na harmoniji, dajući prednost ljubavi nad čistoćom. Međutim, nisam siguran kamo bi nas koji se smatraju nečistima trebali uputiti… možda u određene prostore kao što su odaje ili zajednice?

Preklinjem Vas da mi dostavite odgovor. Potražite vodstvo od psihologa, političara ili vjerskih vođa, ili možda razmislite o budizmu kao potencijalnom vjerskom putu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)