NIKAD B0LJA D0MAĆA MASKA ZA K0SU: Čini čuda i sa NAJL0ŠIJ0M K0S0M – PR0TIV 0PADANJA, za jačanje i 0BN0VU!

Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose, i nezamjenljive su u borbi protiv gubitka kose i za njen brži rast. Posebnu pažnju na ovaj proizvod treba da obrate osobe, koje imaju bolest vezanu za rast kose – seboreju, ekcem. Sem toga, koristeći masku od kvasca uspješno ćete se osloboditi peruti.
Rezultat primjene ovakve maske, ne samo da je visokokvalitetan, već je i trajan, prenosi uspesnazena.
Koristeći maske od kvasca, možete postići nevjerovatne efekte. Ali, sprovođenje procedura za oporavak kose mora biti sistematsko, a ne „s vremena na vrijeme“. U ovom slučaju, rezultat, djelotvoran, brz i dugoročan, nećete dugo čekati. Kao preventivna mjera i za brži rast kose, maska od kvasca koristi se jednom nedjeljno, u trajanju 10-15 procedura. Poslije napraviti pauzu 3 mjeseca i ponoviti po potrebi. Ako je vaš cilj lječenje kose – obnova i ojačanje strukture oštećene kose, maske na bazi kvasca treba primjenjivati 2 puta nedjeljno, u trajanju 6-8 nedjelja. Po potrebi proceduru ponoviti za 3 mjeseca.
Maska od kvasca protiv opadanja i za jačanje tanke i slabe kose.
Recept

U 1 supenoj kašiki toplog mlijeka rastvoriti 1 kafenu kašiku meda ili šećera, dodati 20 gr svježeg kvasca. Ostaviti na toplo mjesto da fermentira (naraste), 15-20 minuta. Zatim dodati 1 žumance. Dobro promiješati sve komponente do ujednačene smjese. Dobijenu smjesu nanijeti na čistu, vlažnu kosu. Umotati najlonskom kesom i peškirom. Ostaviti na glavi 50-60 minuta (najmanje), poslije kosu oprati vodom i sa malo balzama.
Ovakve maske zahtijevaju utopljavanje (peškir, kapa) da bi se stvorili optimalni uslovi za rast kolonija gljivica kvasca. Sa njihovim povećanjem, povećava se koncentracija proteina, vitamina i minerala, koji prodiru u folikulu dlake. Miris, koji ćete osjetiti za vreme delovanja maske, nestaje poslije pranja, kada se kosa u potpunosti osuši.
Sastav maski možete mjenjati, dodajući ricinusovo ili maslinovo ulje, jogurt, sok aloe itd, ali osnovni sastojak kvasac – ostaje isti. Da napomenem još jednom: koristeći maske na bazi kvasca možete postići nevjerovatne, dugoročne rezultate, ali treba da budete dosljedni i da se pridržavate preporuka, opisanih na početku ovog teksta.

Već poslije prvog nanošenja, kosa je dobila poseban nevjerovatan sjaj, posebno na suncu. Gustina i volumen kose (na moju tanku, masnu i slabu kosu) – bez presedana, bez dodatnih sredstava za oblikovanje kose. Razlika je veoma primjetna i uočljiva. Kosa kao da je obimnije, jača, ne leti na ulici na sve strane. Sviđa mi se što poslije nanošenja, maska ne curi ispod kese. Probala sam je i na čistu i na prljavu kosu. Prilikom ispiranja maske, kosu operem sa 2 žumanceta (kad je nanosim na prljavu kosu). Poslije pranja sa žumancima, kosa kao da je preporođena. Ili koristim domaći šampon sa mumijo
Ova maska zaista zaslužuje pažnju. Koristim je odnedavno, ne mogu još istaći sve njene kvalitete, ali posle 2 mjeseca preporučenog korišćenja objaviću svoje slike do i poslije. Možete i vi započeti tretman, i poslije razmjenimo svoja iskustva. Čitala sam dosta pohvalnih komentara na ruskim forumima, a ovu sliku je objavila jedna djevojka. Kosa sa početka tretmana, i poslije 6 mjeseci. Zadivljujuće. Ovo me je i podstaklo na korišćenje maske od kvasca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)