TRINAEST SITUACIJA U KOJIMA JE VAZELIN NEOPH0DAN: Niste ni svjesni K0LIK0 je efikasan, uštedit ćete GOMILU N0VCA!

Korišten već više od 150 godina, vazelin je bio nezamjenjiv proizvod u mnogim domaćinstvima. Ipak, mnogi ljudi ne znaju u kojim situacijama ga mogu koristiti i koliko je zapravo efikasan.

Ako primijetite da vam parfem brzo nestaje s kože, jednostavno nanesite malo vazelina na područje na koje želite poprskati parfem. Na taj način će parfem trajati duže i neće se brzo gubiti.

Ako imate neuredne ili predugo obrve, vazelin može poslužiti kao odličan način da ih sredite. Nanesite malo vazelina na obrve i pažljivo ih očešljajte četkicom.

Kada su u pitanju ispucale usne, vazelin je idealno prirodno rješenje zahvaljujući svojim hidratantnim svojstvima. Samo nanesite malo vazelina na usne i ubrzo ćete osjetiti olakšanje.

Ako želite da vaše trepavice izgledaju punije i duže, svakodnevno ih možete tretirati s malo vazelina korištenjem čiste četkice za maskaru.

Ako vam nedostaje ruž koji se slaže s vašom šminkom, možete napraviti vlastiti miks. Pomiješajte malo sjenila sa vazelinom i dobit ćete ruž koji se savršeno uklapa u vašu paletu boja.

Kada su stopala u pitanju, ako primijetite ispucalu i bolnu kožu, nanesite vazelin na stopala prije spavanja i obujte čarape. Na taj način će vazelin duže ostati na koži i pružiti joj potrebnu hidrataciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)