AK0 VAM JE ČEST0 NADUT ST0MAK, 0V0 MORATE URADITI: Evo kako da se brzo 0SL0B0DITE B0L0VA I GAS0VA

Pojava nadutosti najčešće se povezuje s konzumacijom hrane koja se teško probavlja i dugo se razgrađuje. Međutim, stručnjaci nas uvjeravaju da postoji jednostavno rješenje za ublažavanje nadutosti. Određena hrana kao što je brza hrana, određeno povrće (uključujući grah, luk, kupus, klice, brokulu ili cvjetaču), gazirana pića i alkoholna pića mogu izazvati nadutost i nelagodu u želucu.

Vrijedno je napomenuti da iako ovo povrće može pridonijeti nadutosti, ono je također vrlo hranjivo i prepuno esencijalnih vitamina i minerala. Stoga ih nije potrebno u potpunosti izbaciti iz prehrane. Umjesto toga, možete pomoći procesu probave usvajanjem prirodnih i zdravih metoda.

Prema stručnjacima, voda se smatra najboljim prirodnim rješenjem za ublažavanje nadutosti. Adekvatna hidratacija ključna je za nesmetan rad probavnog sustava. Neuspjeh u unosu dovoljne količine vode može rezultirati usporenim metabolizmom i ometati rad vaših organa, potencijalno uzrokujući nadutost i nelagodu u trbuhu. Preporuča se da pojedinci konzumiraju između 1,5 do 2 litre vode dnevno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)