Za nedelju dana paradajz ima stabljiku deblju 0d mal0g prsta! Zalijevam ga 0V0M smjesom..

U razdoblju od samo jednog tjedna, biljka rajčice prolazi kroz zapanjujuću metamorfozu jer se njezina stabljika širi do veličine koja premašuje veličinu nekoliko. Kako bih njegovao ovaj izvanredan razvoj, savjesno opskrbljujem biljku pomno pripremljenom mješavinom vode.

Ovaj članak sadrži dvije vrlo korisne domaće formule za uzgoj širokog spektra presadnica, uključujući rajčice, paprike, krastavce i niz drugih biljaka.

U samo tjedan dana jedna od dijeta ima sposobnost poboljšati snagu i gustoću mladih biljaka, dok alternativna prehrana djeluje kao zaštita od mnoštva biljnih bolesti. Za pripremu rješenja potrebne su sljedeće komponente: Uključivanje cimeta u prahu ne samo da jača imunološki sustav, već također stvara štit za obranu od različitih patogena za sadnice.

Započnite postupak miješanjem žličice cimeta s litrom tople vode. Ostavite smjesu u staklenci otprilike 48 sati. Nakon što je otopina pripremljena, procijedite sve preostale čestice i nastavite je primjenjivati ​​na listove sadnica svakih 7-14 dana.

Ne samo da ovaj prirodni i visoko hranjivi izvor hrane potiče rast sadnica, čineći ih snažnim i robusnim, već također opskrbljuje biljke s dovoljno vitalnih mikroelemenata.

Sada ćemo prijeći na postupak za generiranje alternativnog pravnog lijeka. Prvo nabavite oko 3-5 krumpira i nježno im skinite vanjski sloj. Uzmite odbačenu koru i stavite je u lonac, zatim ulijte 2 litre vode, pazeći da je kora potpuno potopljena. Ostavite mješavinu da kuha 15-20 minuta.

Kako bi se održali optimalni uvjeti za rast, savjetuje se zalijevanje mladih biljaka u podlozi otopinom kada temperatura padne. Preporučuje se ponavljanje ovog postupka svakih 10 do 14 dana. Cijenimo vašu stalnu podršku i pozivamo vas da pogledate videozapis s uputama u nastavku za vizualni vodič za pripremu ova dva rješenja.

Pogledajte video u nastavku ISPOD REKLAMA DOLE:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)