SL0V0 “M” NA DLANU IMAJU SAM0 P0SEBNI LJUDI! Ako ga imate P0GLEDAJTE NJEG0V0 ZNAČENJE

Kralj Makedonije često bi koristio ovu metodu kao sredstvo za procjenu kvaliteta svojih vojnih zapovjednika, pomno ispitujući uzorke urezane na njihovim dlanovima. Nedvojbeno se ova praksa pokazala korisnom, što dokazuje njegova besprijekorna evidencija trijumfa u svakoj bitci tijekom petnaest godina neprekidnog osvajanja.

Pojedinci koji posjeduju zagonetno slovo ugravirano na svom dlanu pokazuju različite atribute.

Kroz stoljeća ta je praksa opstala i ustrajala.
U današnje vrijeme, prevladavajuća percepcija o tome često se smatra pseudoznanošću i brzo se zanemaruje kao puko praznovjerje. Razlog za ovaj skepticizam leži u nedostatku razumijevanja među općom populacijom. Njihovo znanje proizlazi isključivo iz medijskih prikaza, koji su netočno prikazali temu u brojnim knjigama, filmovima i televizijskim programima, što je potvrdio i autoritet u ovom području. Ipak, ovo je zadivljujuće tumačenje koje treba razmotriti.

Prisutnost slova “M” ugraviranog na dlanu posebna je karakteristika koja često izaziva znatiželju. Ova osobita osobina nije svima dodijeljena; zapravo, prilično je neobičan, a oni koji imaju dovoljno sreće da ga posjeduju smatraju se izvanrednima.

Njihove uspješne karijere i sretne okolnosti mogu se zahvaliti njihovoj nepokolebljivoj samomotivaciji i discipliniranom pristupu.
Pojedinci ove prirode često se zateknu kako se bave profesijama unutar područja prava ili politike, da bi se na kraju uspeli na istaknute položaje u višem rukovodstvu. Njihove urođene sposobnosti su prepoznate jer posjeduju neobičnu intuiciju koja ih izdvaja. Posljedično, oni postaju neprocjenjivi saveznici u svakom pothvatu kojem se svim srcem posvete.

Osim toga, osobe koje na dlanu imaju slovo M posjeduju izuzetnu sposobnost razaznavanja neistina i prijevara. Posjeduju urođeni talent za otkrivanje nepoštenja, bilo da se radi o suptilnim znakovima ili očitom nepoštenju. Ovaj intuitivni osjećaj često je izraženiji kod žena, iako se u konačnici razlikuje od osobe do osobe.

Kroz povijest se slovo M dosljedno povezivalo s gore navedenim atributima, kao i s drugim značajnim aspektima života kao što su vodstvo, dobra sreća, prosperitet i fizička privlačnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)