NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU NEVIN0ST JE ČUVALA ZA SLAVN0G SRBINA: 0dveo je pred 0LTAR dok su drugi uzdisali za NJ0M

U posljednje dvije godine Adrijana Lima naišla je na salvu kritika na račun svog fizičkog izgleda. Nakon rođenja djeteta postalo je očito da se Adrijana malo udebljala, a promatrači su primijetili i znakove oteklina zbog botoxa. Adrijana je bila iskrena u vezi s omalovažavajućim primjedbama na račun njezina izgleda, priznajući izazove s kojima se susrela prihvaćajući svoju naraslu težinu. Ipak, to je nije spriječilo da prigrli ljubav i bavi se aktivnostima koje je vesele.

Što se tiče njezinih ljubavnih poduhvata, najzapaženija je zajednica koja je izazvala veliki interes ona s proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem. Nakon trogodišnjeg udvaranja, par je izmijenio zavjete 2009. Dolazak njihovih kćeri, Valentine i Sienne, učvrstio je njihovu bračnu vezu. Unatoč njihovom razvodu 2014. godine, prijateljski odnos je održan zahvaljujući zajedničkoj roditeljskoj odgovornosti.

U intrigantnom otkriću, Adriana Lima odlučila je zadržati nevinost sve dok ne stupi u bračnu vezu s Markom Jarićem, koji joj je slučajno bio prvi spolni partner. Tijekom intervjua 2006. godine, manekenka je izrazila svoje uvjerenje da bi seksualna intimnost trebala biti rezervirana za brak, naglasivši da nedostatak poštovanja u vezi znači nedostatak istinskog interesa za nju.

Nakon razvoda, Adrijanine emotivne veze bile su oskudne. Upustila se u kratku jednogodišnju romansu s renomiranim turskim autorom Metinom Harom. Tijekom njihovog zajedničkog vremena pojavile su se spekulacije koje su sugerirale da Metinove sklonosti naginju prema muškarcima, insinuirajući da je njihova veza bila samo strateški manevar za publicitet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)