UDALA SAM SE JAK0 MLADA, NISAM IMALA NI 18 G0DINA..

Ja sam se udala jako mlada a nisam imala ni 18 godina kada se to desilo. On je imao tada 30 godina a meni to nije smetalo i voljela sam ga tada vise nego sebe. Danas imamo tri sina i mislila sam da nasu srecu nece moci nista da pokvari ali onda sam saznala da me suprug vara i od tada pocinje sve za mene da ide unazad.

Dugo vremena sam sve to sumnjala ali nisam zeljela da vjerujem u sve to. Danas mi je stigla i poruka od ljubavnice koju sam procitala i onda mi je jasno bilo sve. Poruku sam izbrisala i umjesto mog supruga dolazim ja do hotela gdje je trebao da se desi “taj sastanak.”

Kada je ona otvorila vrata od hotelske sobe prvo sam se sokirala kada sam vidjela ko je ta djevojka koja je ljubavnica a par sekundi sam stojala kao kip pa sam je i zestoko napal i to verbalno mada sam htjela i fizicki da bi se naucila pameti i da vise to ne radi.

POCELA JE tada da place pa me je zamolila da udjem u sobu. Klinka je tada napunila tek 18 godina zivi sa majkom i kako je rekla nemaju od cega da zive i jako im je tesko

Na koga sada treba da se ljutim, na muza, ili na klinku kojoj se gadi da bude sa mojim muzem ali mora ili da se ljutim na sebe jer nikada nisam slusala roditelje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)