PET ZNAK0VA H0R0SK0PA čiji će se životi zauvek promeniti T0K0M P0MRAČENJA 18. septembra 2O24.

Očekuje se da će 18. rujna nadolazeća pomrčina Mjeseca u Ribama imati značajnu moć, stavljajući istaknuti naglasak na osvjetljavanje i pojačavanje međuljudskih veza. Njegova fiksacija na intimne odnose ga je izjedala, što je rezultiralo produljenim razdobljem terapije i konačno kulminiralo izborom da osobno zadovoljstvo bude prioritet nad svojom bračnom obvezom.

Dana 18. rujna 2024. dogodit će se izniman prikaz nebeske moći s pomrčinom Mjeseca u Ribama. Utjecajne sile Neptuna i Saturna pridonijet će povećanom značaju odnosa, iskustava i dubokih emocionalnih veza.

U carstvu Riba spajanje prošlosti i budućnosti postaje očito. Međutim, Mjesec zauzima pasivniji položaj, što zahtijeva od pojedinaca da postanu vješti u kontroliranju svojih emocija. Pomrčina u znaku Riba djeluje kao nebesko ispitivanje, potičući pojedince da shvate i upravljaju svojom podsvijesti.

Pripremite se za ponovno oživljavanje trajnih veza ili obveza povezanih s prošlim životima, koje mogu potrajati dosta dugo. Očekujte transcendentalna otkrivenja i vizije koje će zasititi vašu percepciju.

Blizanci

Očekuje vas uzbudljiv napredak u vašim profesionalnim nastojanjima i društvenom statusu. To može značiti promjenu u vodstvu ili tranziciju unutar vaše uloge. Štoviše, vaš bi odjel ili organizacija mogli doživjeti značajne promjene, što bi dovelo do uključivanja različitih i specijaliziranih odgovornosti. U suštini, početak dvogodišnjeg ciklusa, obilježenog pomrčinom u znaku Riba, signalizira početak transformacija u vašoj karijeri i cjelokupnom životnom smjeru.

Počevši od siječnja 2025. odvijat će se niz transformacija koje će u vama izazvati snažne emocije sve do 18. rujna. Za one koji su u braku ili vezanim vezama, ovo razdoblje također može označiti početak brakorazvodne parnice. Osim toga, pomrčina se nazire u vašem sektoru partnerstva, simbolizirajući završetak značajnog poglavlja u vašim odnosima.

Potencijalni ishod mogao bi se materijalizirati u obliku ili razvoda koji je inicirao vaš partner ili zajedničkog dogovora da krenete na novo i transformativno putovanje. Pomrčina će izazvati duboke emocije, otkrivajući skrivene istine koje su možda bile zamagljene obmanama punim nade. Moguće je da otkrića izdaje mogu isplivati ​​na površinu, ili, optimističnije rečeno, vaš partner može doživjeti osobni preokret, stvarajući distancu između vas dok oni daju prednost svojoj karijeri.

Strijelac

  1. rujna dogodit će se značajna pomrčina u domeni nekretnina i obitelji, što bi vas moglo potaknuti da razmislite o izborima u vezi s preseljenjem ili kupnjom/prodajom kuće. Uz to, Strijelci bi mogli doživjeti značajan razvoj u svojim romantičnim životima dok Jupiter prolazi kroz sektor odnosa. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti na zajednički život. Vrijedno je spomenuti da je pomrčina usklađena s retrogradnim razdobljima Saturna i Neptuna, naglašavajući važnost uzimanja dovoljno vremena za važne odluke. Kako se bliži studeni, situacija će postati transparentnija, što će vam omogućiti da završite svu preostalu papirologiju.

Jarac
Kako Saturn, planet koji upravlja vašim životom, prelazi u područje obitelji i putovanja, pokreće pomrčinu koja bi vas mogla potaknuti da razmislite o preseljenju ili da se suočite s važnim događajem unutar svoje obitelji. Očekujte dolazak ključnog pisma ili pozivnice u vaš poštanski sandučić na dan pomrčine, potencijalno vezane uz financijske obveze ili administrativne dužnosti. Osim toga, sve dugotrajne nedoumice u vezi s nabavom dokumenata koje čekaju od 10. ožujka mogle bi konačno biti riješene.

Riba
Pripremite se za nebeski fenomen, koji se obično naziva pomrčina, koji će se dogoditi unutar vašeg astrološkog znaka. Ovaj izvanredni događaj simbolizira završetak značajnog poglavlja u vašem životu. Dok se ovaj nebeski događaj odvija, pripremite se za mogućnost da budete gurnuti u središte pozornosti, što može rezultirati neodoljivim valom emocija. Jedno specifično područje koje bi moglo biti pogođeno su vaši obiteljski odnosi, budući da će situacija unutar ove sfere zahtijevati vašu pažnju i iziskivati ​​donošenje odlučnog izbora. Nadalje, ovaj scenarij također će od vas zahtijevati značajne dužnosti i obveze.

Kada Saturn obznani svoju prisutnost, nastoji izazvati osjećaj težine. Međutim, to također može značiti značajnu ulogu ili položaj goleme odgovornosti. Nadalje, vjerojatno je da će liječnički pregled otkriti probleme koji se odnose na vaše zube, kosti, imunološki sustav ili krv. Ključno je biti oprezan i pridržavati se savjeta liječnika tijekom svih pretraga jer je konjunkcija Saturna i Neptuna tijekom pomrčine u vašem astrološkom znaku uzrok ovih zdravstvenih problema, prenosi wday.ru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)