Stavite 0BIČNU S0DA BIKARB0NU NA ST0PALA i pustite da djeluje: 0VDJE je učinak za 15 minuta!

Nakon što pročitate ovaj članak, bit ćete zapanjeni brojnim prednostima korištenja sode bikarbone za održavanje stopala. Rezultati su doista izvanredni. Ovaj jednostavan lijek, koji podržava YouTube kanal Remedios Con Saidi, pokazao se vrlo korisnim za zdravlje stopala.

Ne samo da je soda bikarbona uobičajeni proizvod za održavanje kućanstva, već služi i kao izvrstan alat za osobnu higijenu. Kada je riječ o njezi stopala, soda bikarbona posebno je učinkovita u uklanjanju mrtve kože i pruža brojne dodatne prednosti.

Upute za izradu kupke za stopala
Da biste napravili kupku za stopala, sakupite sljedeće sastojke: sodu bikarbonu, toplu vodu i limun. Započnite punjenjem sudopera toplom vodom. Zatim u vodu dodajte 1-2 žlice sode bikarbone i dobro promiješajte. Za dodatan dodir iscijedite sok od pola limuna u kupku. Pacijente treba uputiti da namoče stopala u otopinu, a drugom polovicom limuna istrljaju stopala.

Za optimalne rezultate preporuča se isprati stopala nakon 15 minuta i ponoviti ovaj postupak svaki dan. Ako imate otvrdnutu i nadraženu kožu na petama, možete napraviti gustu, bijelu pastu tako da pomiješate sodu bikarbonu s toplom vodom. Kada je pasta spremna, uronite stopala u otopinu i nježno je nanesite na zahvaćena područja pomoću lopatice. Ostavite pastu da odstoji i zatim je temeljito isperite. Ako je potrebno, možete ponoviti ovaj postupak. Kako biste poboljšali učinkovitost sode bikarbone, možete potopiti stopala prije nanošenja paste i/ili ručno ukloniti žulj strugalicom za pete.

Za uklanjanje gljivica na noktima, u kombinaciji s visoko učinkovitom pastom od sode bikarbone, imate mogućnost napraviti blagotvornu kupku za stopala. Započnite punjenjem kade s dovoljnom količinom vrlo tople vode koja će potopiti vaša stopala. Važno je da je voda topla, ali ipak podnošljiva za vašu udobnost. Otopite pola šalice sode bikarbone u vodi i dodajte nekoliko kapi limuna. Uronite stopala u ovu otopinu minimalno 15 minuta ili po želji produžite.

Zatim lopaticom uklonite stvrdnutu kožu s žuljevitog područja. U slučaju dugotrajne gljivične infekcije noktiju preporučljivo je nositi kvalitetne čarape od prozračne tkanine i udobnu obuću koju je potrebno redovito dezinficirati. Za prirodnu metodu pilinga nježno umasirajte nekoliko kapi ulja čajevca u kombinaciji sa sodom bikarbonom na zahvaćeno područje. Za optimalne rezultate ponavljajte ovaj postupak svaki dan.

Kako biste postigli glatkiji i svježiji ten, možete iskoristiti prirodna svojstva sode bikarbone za piling kako biste uklonili mrtve stanice kože s površine vaše kože. Preporučeni omjer miješanja od 3 dijela vode i 1 dijela sode bikarbone trebao bi se koristiti za stvaranje smjese koja se može nježno utrljati na željeno područje kože. Nakon nanošenja, isperite kožu toplom vodom. Ovaj proces ne samo da pojačava svjetlinu vaše kože, već je čini i pomlađenom i blago svjetlijom, zahvaljujući učinku izbjeljivanja.

Naše ruke, koje su redovito izložene grubim vanjskim elementima, često se mogu oštetiti, što rezultira grubom teksturom. Ako želite pomladiti ruke, postići mekšu kožu i ukloniti mrtve stanice, možete isprobati jednostavan lijek. Pomiješajte žlicu meda s malom količinom sode bikarbone i nježno nanesite smjesu na ruke i nokte. Nakon toga isperite toplom vodom kako biste otkrili glatkije ruke koje izgledaju mlađe.

Osim toga, učinkovito sprječava prekomjerno znojenje. Kombinacija vode i sode bikarbone može se koristiti za sprječavanje pretjeranog znojenja i neugodnih mirisa. Održavajući ispod pazuha suhim, eliminira potrebu za dezodoransom. Ako se želite boriti protiv akni, jednostavno nanesite smjesu izravno na prištiće ili pustule.

Za optimalne rezultate kombinirajte sodu bikarbonu i limunov sok i uključite to u svoju dnevnu rutinu. Preporuča se nanošenje ove mješavine navečer kako bi se izbjegao razvoj jetrenih pjega uzrokovanih izlaganjem suncu. Soda bikarbona je vrlo učinkovit lijek za uklanjanje ružnih crnih mrlja na licu. Za upotrebu pomiješajte žlicu sode bikarbone s malom količinom mlijeka i nježno nanesite na zahvaćeno područje.

Ostavite na kosi 15 minuta kao masku prije ispiranja toplom vodom. Postignite kosu koja je i čista i sjajna primjenom druge tehnike: uklanjanje viška masnoće uz pomoć sode bikarbone. Jednostavno pomiješajte jednu žlicu sode bikarbone s uobičajenim šamponom i nastavite s uobičajenom rutinom pranja kose. Završite ispiranjem hladnom vodom.

Neka vam postane navika redovito obavljanje ovog postupka. Iskoristite moćnu kombinaciju octa i sode bikarbone kao prirodno sredstvo za čišćenje vaše kose, potičući njezinu snagu i vitalnost. Postignite čist i zdrav izgled tako da jednu čajnu žličicu sode bikarbone otopite u 5 žlica vode, a zatim smjesu ravnomjerno nanesete po cijeloj kosi.

Kako biste postigli sjajnu, glatku kosu, pomiješajte žlicu jabučnog octa s vodom i nježno umasirajte u kosu. Nakon toga temeljito isperite toplom vodom. Za optimalne rezultate, slijedite ovaj režim svakodnevno tjedan dana, uzmite kratku pauzu i zatim ponovite postupak. Oduševit ćete se kada otkrijete da vaša kosa postaje neodoljivo svilenkasta, glatka i blistava. Puno sreće na putu njege kose!

POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU ISPOD REKLAMA DOLE:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)