SVAKI DAN STAVLJA KUGLICU 0D ALU-F0LIJE U TAŠNU: Kad čujete zašt0 to radi – uradićete isto to 0DMAH

Ova lopta ima neverovatnu upotrebu

Aluminijska folija je odlično rješenje za uobičajene zimske probleme. Evo šta to znači i zašto biste ga trebali nositi sa sobom.
Aluminijska folija je jedan od potrošačkih proizvoda koji ne bi trebao nedostajati svakom domaćinstvu. Ovo je proizvod koji izolira zrak i vlagu, koji možete koristiti za optimalno očuvanje svih namirnica i produženje njihovog vijeka trajanja.

Aluminijum je odličan pomoćnik zimi kada moramo da se nosimo sa veoma dosadnim statičkim elektricitetom. Kako piše “Jutarnji.hr”, jednostavan komad aluminijske folije može pomoći u sprječavanju i privremenom obuzdavanju ovih problema, zbog čega u torbi uvijek treba imati smotuljak aluminijske folije.

Duga kosa često postaje električno napunjena zbog hladnog zraka i nošenja sintetičke i vunene odjeće. Dovoljno je skinuti šešir, kosa je već pokvarena. Ako pokušate da to popravite svojim rukama, samo ćete pogoršati situaciju.
Dakle, kako kontrolirati svoju kosu, bez obzira da li je duga ili kratka, kako biste izbjegli neuredne “šok” efekte električnog udara? Odnosi se samo na aluminijum.

Kako aluminijum pomaže kosi?
Budući da je aluminijumski materijal vodootporan, otporan na svjetlost i zrak, neće se promijeniti zbog statičkog elektriciteta. Jednostavno utrljajte foliju na pramenove kose kako biste ih vratili u prvobitno stanje i oslobodili statičku napetost.
Važno je da ovaj korak obavite cijelom dužinom vaše kose od korijena do vrhova kako biste obnovili savršeno kondicioniranu kosu. Možete se oprostiti od neurednih efekata kovrčanja i statike. Iz tog razloga se preporučuje da nešto držite sa sobom u džepu ili torbi kako biste brzo riješili problem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)