JEZIV0 PREDVIĐANJE BABA VANGE: 0ČEKUJE NAS KATASTR0FA NA BALKANU D0 KRAJA 2024. G0DINE

Baba Vanga je takođe predstavila “viziju” za 2024. godinu. Mediji vredno rade na “tumačenju” njenih predviđanja, koja će, ukoliko se ostvare, doneti ogromne promene. Bugarska proročica Baba Vanga postala je legendarna po svojim nevjerovatnim proročanstvima. Rođena je 1911. godine u skromnom selu u Bugarskoj. Uprkos ili zbog gubitka vida u tornadu sa 12 godina, razvila je nevjerovatnu sposobnost predviđanja budućnosti.

Mnogi su je poredili sa Nostradamusom i nazivali je “Nostradamusom Balkana”. Njena najpoznatija predviđanja uključuju uspon Islamske države, terorističke napade na Svjetski trgovinski centar i Brexit. Čak i nakon njene smrti 1996. godine, njena predviđanja su nastavila da izazivaju interesovanje i radoznalost. Citiymagazine.si piše da je Baba Vanga 2024 zbirka njenih predviđanja za 2024. godinu.

Baba Vanga 2024 – Sažetak prognoze
Prema predviđanjima legendarnog bugarskog vidovnjaka Babe Vange, svijet će 2024. godine svjedočiti mnogim revolucionarnim događajima. Možemo predvidjeti da će revolucionarna otkrića u kvantnom računarstvu imati značajan utjecaj na tehnološki pejzaž. Kako se globalna ekonomija suočava sa ogromnom krizom, sajber napadi će postati češći i intenzivniji. Medicina će napraviti ogroman napredak, a klimatska kriza će dovesti do katastrofalnih vremenskih pojava. Priča se da je ove godine otkriven čudesni lijek za rak. Politička atmosfera će biti napeta, ruski predsjednik Vladimir Putin će biti ubijen, a u Evropi će biti terorističkih napada. Donald Tramp se možda vratio kao predsednik, ali će ga pogoditi misteriozna bolest. Evropska ekonomija će biti na ivici kolapsa, a “zmaj” će vladati zemljom. Koliko god to izgledalo nevjerovatno, očekuje se da ljudi stupe u kontakt sa vanzemaljcima u naredna dva stoljeća. Prvi kontakt bi se trebao dogoditi 2024. godine.

Baba Vangina predviđanja za 2024.: Od najmanje do najvjerovatnije
Vijesti iz svemira: 2024. godine možemo konačno uspostaviti kontakt sa vanzemaljcima. Jesmo li spremni za međuzvjezdani razgovor?
Zmajevi na horizontu: Baba Vanga predviđa da će “zmajevi” preuzeti vlast. Može li to biti nova svjetska sila ili pravi zmaj? Može li to biti umjetna inteligencija? !
Trump i njegova bolest: Donald Trump se možda vraća na vlast, ali će ga pogoditi misteriozna bolest. Šta bi ovo moglo biti?
Putin se suočava sa opasnostima i problemima u Evropi: očekuje se da Putina ubiju njegovi sunarodnici. Evropa će se suočiti sa terorističkim napadima.
Klimatske promjene: Zbog globalnog zatopljenja mogu nastupiti katastrofalne vremenske prilike i prirodne katastrofe.

Liječenje raka: 2024. godine možda ćemo otkriti lijek za rak. Ovo bi bio zaista revolucionaran potez. Najviše volimo ovo predviđanje Baba Vange 2024!
Sajber napadi: Kako se sajber napadi povećavaju, sajber prijetnje će postati stvarnost.
Evropska ekonomska kriza: Evropa bi se mogla suočiti sa ekonomskom krizom koja utiče na globalnu ekonomiju.
Medicinski napredak: Na polju medicine mogu se otkriti novi tretmani i lijekovi.
Kvantni računari: Kvantno računarstvo će dovesti do otkrića koja će promijeniti način na koji razumijemo tehnologiju.

Najpoznatije Baba Vangino proročanstvo
Baba Vanga, poznata i kao “baka Vanga”, bila je bugarska mističarka i travarka poznata po svojoj navodnoj vidovitosti i proročkim moćima. Iako je bila slijepa od djetinjstva, postala je nadaleko poznata u istočnoj Evropi kasnih 1970-ih i 1980-ih. Neka od njenih najpoznatijih predviđanja, koje smatraju njeni sljedbenici, uključuju:

Drugi svjetski rat: Predvidjela je izbijanje i tok Drugog svjetskog rata.
Raspad Sovjetskog Saveza, Čehoslovačke i Jugoslavije: predviđala je raspad ovih zemalja.
Černobil: Predvidjela je katastrofalnu nuklearnu nesreću u Černobilju.
Smrt Staljina i cara Borisa III: Ona je tačno predvidela datume njihove smrti.

Ruska podmornica Kursk potonula: Predvidjela je tragediju. Smrt princeze Dajane: Njena smrt je bila predviđena pre nego što se stvarni događaj dogodio. Zemljotres u Sjevernoj Bugarskoj 1985.: Ona je predvidjela ovaj prirodni fenomen. Napadi 11. septembra: Navodno je predvidjela terorističke napade na Svjetski trgovinski centar.

Cunami 2004: Predvidjela je katastrofu.

Vanga je umrla prije 1996. godine, ali njena proročanstva i lik i dalje su popularni u nekim dijelovima jugoistočne Evrope, posebno u Bugarskoj i Sjevernoj Makedoniji, te u dijelovima istočne Evrope, posebno u Rusiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)