NAJJEFTINIJI LIJEK ZA “P0DMAZIVANJE” K0STIJU I ZGL0BOVA: Za sam0 SEDAM dana uklanja sve B0L0VE u zglobovima, n0gama, leđima

Najjeftiniji prirodni lijek po savjetu jednog vojnog ljekara kako da zglobove održi u dobrom stanju i da istovremeno otkloni mnoge tegobe vezane za njih.

Ovaj recept podijelićemo sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama, vratu.

Recept glasi na sljedeći način:

Kupite u bilo kojoj prodavnici 150 g bilo kog jestivog želatina, sa ili bez voćnog ukusa, u svakom slučaju (150 g – za tretman od mjesec dana). Uveče 5 g želatina (dvije jednake kašike) sipajte u četvrt šolje hladnom (iz frižidera) vodom.

Promiješati i ostaviti da odstoji do jutra (van frižidera). Želatin će preko noći nabubriti i pretvoriti se u žele.

Ujutro popijte smjesu na prazan stomak. Možete dodati sok, vodu sa medom ili miješati smjesu sa jogurtom ili kiselim mlijekom. Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Djeluje tako da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolove u kičmi, vratu itd., prestanu da ih primiijećuju posljie nedelju dana! Tok tretmana je mjesec dana. Ponovite za 6 mjeseci.

Ovo je način da se obnovi “podmazivanje” zglobova. A normalan rad mnogih organa zavisi od zdravih zglobova, jer je sve u našem tijelu povezano. Jedino “NE” – mnogi ne vjeruju. Skupi lijekovi protiv bolova puni hemije za nekoga su jedino rješenje, a ovako „primitivno“, nezahtjevno liječenje ne uliva povjerenje.

Zašto je želatin tako dobar za zglobove:

Želatin – proizvod životinjskog porijekla, dobijen kao rezultat prerade vezivnog tkiva goveda – tetiva, kostiju, hrskavice, zapravo je kolagen u svom najčistijem obliku. Pozitivno utiče na stanje unutrašnjih vlakana i malih sudova. Sadrži dve aminokiseline: prolin i hidrosiprolin, koji pozitivno utiču na oporavak vezivnog tkiva. Želatin je u stanju da poveća rast i zapreminu vezivnog tkiva, što je veoma važno kod oboljelih zglobova.

Želatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljšanje zdravlja:

jača zglobove i srčani mišić
poboljšava metabolizam
povećava mentalne sposobnosti
održava zdravo stanje kože
daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima

sprječava razvoj osteoporoze i osteoartritisa
dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju
nezamjenljiv kod displazije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)