Ne bacajte V0DU U K0J0J se Kuva Kr0mpir, SUV0 JE ZLAT0 za zdravlje: Ublažava TEG0BU koju ima svaka treća 0S0BA!

Obično, nakon što se krumpir skuha, na brzinu bacimo vodu od kuhanja bez imalo razmišljanja. Međutim, nakon čitanja ovog odlomka, vrijedi razmisliti hoćete li ponoviti ovu radnju, jer voda koja se koristi za kuhanje krumpira ima potencijalne zdravstvene prednosti.

Za ublažavanje kašlja može se konzumirati u pijućem stanju, ali može poslužiti i kao inhalant kod prehlade. Osim toga, zagovornici konvencionalne medicine predlažu upijanje vode u koju je uliven kuhani krumpir za borbu protiv fizičke i mentalne iscrpljenosti, jer učinkovito ublažava umor i napetost. Također, toplo se preporuča za otklanjanje žuljeva na rukama i za postizanje skladnog tena.

Kontraindikacije

Odlučite li kušati tekućinu u kojoj se kuhao krumpir, važno je zapamtiti da ovaj lijek dolazi s određenim ograničenjima. Zbog toga se osobe koje ne podnose krumpir, osobe s niskom kiselošću želučanog soka, dijabetesom i niskim krvnim tlakom trebaju suzdržati od konzumiranja ove otopine.

Koji je najbolji način odabira krumpira?

Prilikom odabira krumpira za vašu tekuću pripremu, ključno je odabrati odgovarajuće kako biste osigurali visokokvalitetni krajnji proizvod i zdrav ishod. Važno je da gomolji imaju postojanu boju i razumno čvrstu teksturu. U slučaju da naiđete na zelenu mrlju na gomolju, savjetuje se suzdržati se od kupnje.

Moguće je da krumpir nije bio pravilno skladišten, što je rezultiralo nakupljanjem otrovnog spoja solanina. Razmislite o kupnji svježeg krumpira jer ima tanku koru koja se lako skida. Ako na gomolju ima vlage, to može ukazivati ​​na višu koncentraciju nitrata.
PREUZETO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)