Neda Ukraden u SEDAMDESET TREĆ0J izgleda KA0 DEV0JKA zahvaljujući sledeć0j rutini: SVAK0 JUTR0 radi 2 vežbe, a 0VU hranu 0božava

Neda Ukraden, ikona muzičke scene, osvaja svojim vanvremenskim hitovima, ali i nevjerojatnom ljepotom i energijom. Iako je već u 73. godini, izgleda bolje od mnogih mlađih kolegica, što često iznenađuje sve koji saznaju njen stvarni godišnji. Tajna njenog sjajnog izgleda leži u dosljednoj rutini koju njeguje.

Neda održava svoj prekrasan izgled već dugi niz godina, iako gotovo nikada ne odstupa od svoje svakodnevne rutine vježbanja. Ne ide u teretanu zbog stalnih putovanja koje njen posao zahtijeva, već radi vježbe za tijelo i disanje gotovo svako jutro, gdje god da se nalazi. Osim toga, ističe da je ponosna što nije podlegla trendu plastičnih operacija te da je sve na njoj potpuno prirodno.

Ključ njenog vitkog izgleda leži u uravnoteženoj ishrani, pri čemu voli mediteransku hranu, voće, povrće, maslinovo ulje te posebno ističe svoju ljubav prema raštani. Iako se ponekad počasti kolačem ili tanjirom testenine, trudi se održati ravnotežu tako da paziti što jede sljedeći dan. Za Nedu, ravnoteža je ključna u životu, a ljepota proizlazi iz unutarnje sreće i samoprihvaćanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)