D0 Jucer NIJE IMA0 ZA KIFLE A Danas Je Bizmismen.Hamdija B0SANSKI HULK 0d Tik Tok D0nacija I Jutjuba Zaradjuje PRAV0 B0GATSTV0

Hamdija Ramulj, poznat i kao bosanski Hulk, nekada je bio beskućnik nakon što se s petero djece i suprugom vratio iz Francuske, gdje su bili na azilu. Njihov boravak u skromnoj sobici obilježen je vlagom, koja je unutar prostora uzrokovala truljenje stvari. Međutim, nakon što je objavljen video o njihovoj situaciji na YouTube-u prije dvije godine, počela je pristizati pomoć iz cijelog svijeta.

Djeca su pola godine bila izvan škole, no zahvaljujući humanitarnoj podršci, Hamdija i Izudina sada imaju dom, a djeca redovno pohađaju školu. Osim toga, počeli su zarađivati novac na YouTube-u. Sve to dogodilo se u samo dvije godine. Da bi zaradio mjesečnu plaću koju dobiva od YouTube-a, trebao bi godinu dana raditi kao taksist ili u privatnoj firmi.

Hamdija i njegova supruga svakodnevno snimaju video sadržaje koji bilježe konstantan rast broja pretplatnika i pregleda. Sada Hamdija radi kao šumski kuhar, a nedavno ga je snimio Srećko Stipović dok je pripremao teleće ražnjiće u šumi pored rijeke.

Njegova nevjerojatna snaga pokazuje se i u sposobnosti nošenja velikih i teških drva na ramenima, što je nedavno ponovno demonstrirao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)