Cijela kuća će PREDIVN0 mirisati D0K budete usisavali: Trik K0JI ćete stalno K0RISTITI

Sigurno se svakodnevno trudite da vaš dom miriše svježe i lijepo. Jer uvijek je prijatnije kada je u sobi u kojoj često boravite prijatan vazduh. Ali često se kada usisavamo pojavi neki čudan miris, koji ostavlja prašina koja se nakuplja u filteru usisivača.

Zato je svima koje muči taj problem, jedna mama otkrila trik uz koji će cijela kuća predivno zamirisati svaki put kada usisavate.

Naime, Karolina Mekauli, koja svojim trikovima za čišćenje i održavanje domaćinstva oduševljava milione ljudi na društvenim mrežama, podijelila je na TikToku kako da vaš usisivač ostavlja za sobom prelijep miris.

Potrebno je da otvorite usisivač, izvadite filter i naprskate ga sa nekoliko kapi esencijalnog ulja ili osvježivača za prostorije koji koristite, a onda ga ponovo vratite u usisivač.

Dok budete usisavali kuću, svjež i prijatan miris će se raširiti svuda po vašem domu.

Drugi trik koji takođe ‘pali’ je prosipanje cimeta po podu i zatim njegovo usisavanje. Ovaj aromatični začin nakupiće se u kesi ili u posudi za prašinu i neutralisaće miris prašine iz usisivača.

Komentari na račun ovog trika su bili razni, od žena koje nisu znale da se taj filter može izvaditi, do onih koje su bile potpuno oduševljene ovom idejom i koje su rekle da će ovaj trik sigurno iskoristiti.

„Ovo zaista pomaže. Mnogo ti hvala“, „Stavila sam nekoliko kapi eteričnog ulja na filter i stvarno čini čuda. Imam pse i stalno kuća miriše na njih“, bili su samo neki od mnogih komentara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)