P0MIJEŠAJTE limun, med i češnjak i P0PIJTE NAK0N JELA: snažan eliksir 0D 3 SAST0JKA koji čisti krvne žile

Češnjak ima dvostruku svrhu, ne samo kao popularan sastojak u kuhanju, već i kao tradicionalni lijek za bolesti poput prehlade i gripe, a vjeruje se da smanjuje rizik od dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti.

Češnjak ima dvojaku namjenu – ne samo da je čest sastojak kulinarskih kreacija, već je poznat i po svojim ljekovitim svojstvima u borbi protiv prehlade i gripe, kao i smanjenju vjerojatnosti dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti. Ova svestrana lukovica može se pohvaliti impresivnim nizom hranjivih tvari, uključujući značajne količine vitamina C, B6 i kalija. Nadalje, vrijedan je izvor vitamina A, K i folne kiseline, a obiluje i željezom, magnezijem, fosforom, cinkom, selenom i raznim drugim mineralima.

Osim što je prepun vitamina C, vlakana i niza korisnih biljnih spojeva, limun nudi brojne zdravstvene prednosti. Ovo citrusno voće može smanjiti rizik od srčanih bolesti i moždanog udara, pomoći u mršavljenju, pa čak i pomoći u borbi protiv anemije. Još jedna ključna komponenta ovog eliksira je med, koji se može pohvaliti vlastitim nizom ljekovitih svojstava.

Stižu udarne vijesti da je EUFOR nedavno izveo zajedničku vježbu s Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, koja uključuje bojevo gađanje. Ova vježba predstavlja značajan napredak u regiji. U ostalim vijestima, postoji prirodni lijek koji može pomoći kod raznih zdravstvenih problema kao što su alergije, nesanica, kašalj i začepljeni nos. Ovaj lijek je napravljen od kombinacije tri sastojka: češnjaka, limuna i meda. Kako biste pripremili ovaj lijek, počnite s pranjem i odvajanjem režnjeva češnjaka. Zatim očistite limun sodom bikarbonom i narežite ih. Naribajte češnjak i limun pa ih pomiješajte s medom. Prebacite smjesu u staklenke i ostavite da odstoji na toplom i tamnom mjestu otprilike 36 sati. Nakon što to vrijeme prođe, lijek je spreman za upotrebu. Jednostavno pomiješajte jednu mjericu mješavine s 50 ml vode i popijte 15 minuta nakon jela. Također je preporučljivo povećati unos vode dok koristite ovaj lijek.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)