0N ĆE BITI SAM0 TV0J AK0 MU PRIREDIŠ 0VIH 7 STVARI

Ljudi koji su dugo u vezi ponekad dožive određeno zasićenje. Međutim, postoje parovi koji se i nakon deset godina provedenih zajedno i dalje ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri . Pitate se koja je njihova tajna ? Iz dana u dan rade na svojoj vezi i ulažu svoje vrijeme i trud u svoju vezu. Pogledajte 7 sjajnih načina da ga natjerate da se uvijek zaljubi u vas, kao prvog dana!.

  1. Prekinite rutinu i dosadu

Ako ste već neko vrijeme zajedno, u vašoj vezi će se sigurno pojaviti određena rutina . Izlazite na ista mjesta, družite se sa istim ljudima… Iako razvijanje rutine nije ništa loše, s vremena na vrijeme morate je začiniti nečim drugačijim, ako ne želite da se rutina pretvori u dosada . Izvedite voljenu osobu u restoran u susjednom gradu, organizirajte kratak izlet preko vikenda, kupite karte za predstavu… Uradite nešto što do sada niste radili i oboje ćete se dobro zabaviti i zaljubiti se opet.

  1. Spremite se povremeno samo za njega

Nije novo da se dame, pogotovo udate , nakon nekoliko godina toliko opuste da nemaju istu želju kao na početku da se spremaju za svog partnera. Upozorenje: ne dozvolite da vam se ovo dogodi! Bez obzira koliko se opušteno osjećate pred partnerom, nemojte se zanemariti. Naravno, nećete se šminkati i šminkati svaki dan, već povremeno to radite samo za njega (i za sebe) . Kupite seksi donji veš ili novu haljinu i zavedite ga. On će sigurno biti oduševljen vašim trudom.

  1. Uvijek učite jedni o drugima

Ovaj savjet smo poslali Vama lično, jer je veoma važno biti radoznao i učiti cijeli život . Ako ste sa svojim partnerom nekoliko godina, onda sigurno znate sve o njemu. Ipak, ne zaboravite barem probati nešto novo i naučiti na taj način. Na primjer: Sigurno niste isprobali sve poze ili posjetili sve klubove, restorane i časove plesa?

  1. Družite se sa prijateljima

Koliko god voleli svog partnera nemojte zbog toga zanemariti svoje prijatelje. Povremeno odvojite vreme samo za prijateljice, kafu i neizbežnu trač partiju. Ne samo što će to vas osvežiti, već će i vašem partner biti drago što zna da ste na sigurnom, a i on to vreme može da iskoristi na svoj način. Organizujte svoje vreme i ulažite u svoj društveni život koji ne uključuje vašeg partnera.

  1. Izlazite na zanimljiva mesta, romantične večere

Ako se ponašate poput starog bračnog para, onda ćete se tako i osećati. Povremeno izađite na romantičnu večeru, šetnju ili kratki izlet, ili klub, samo vas dvoje, baš kao što ste to činili na početku veze. Na taj način ćete dobiti priliku da se sredite, zavodite jedno drugo u javnosti i vodite zanimljive razgovore. Želite li da vam veza ostane zanimljiva, morate se ponašati kao da ste još uvek na početku, čak i ako ste zajedno već decenijama.

  1. Povremeno udovolji njegovim željama

Vi niste rob svog partnera i ne morate udovoljavati baš svakoj njegovoj želji. Ipak, postoji vrlo jasna granica između iskorišćavanja i ispunjavanja želja muškarca do kojeg vam je stalo. Povremeno iznenadite svog dragog stvarima za koje znate da voli i on će zbog toga biti izuzetno srećan.

Na primer, ako znate da vaš dragi voli tiramisu, onda mu ponekad napravite (ili mu kupite ako niste vešte kuvarice). Preuzmite inicijativu u krevetu, ili pogledajte utakmicu sa njim. Reč je o sitnicama, ali na taj način ćete pokazati svom dragom koliko vam je stalo do njega a on će i dalje ostati zainteresiran za vas.

  1. Nemoj nikad izgubiti interes za njega

Ne želite da vaš dragi izgubi interes za vas, onda nemojte ni vi izgubiti interes za njega. To je vrlo jednostavno zar ne? Ako ste oboje srećni što imate jedno drugo, onda ne bi trebalo da imate problema. Samo se s vremena na vreme podsetite ga koliko vam je stalo do njega i pokažite mu koliko ga volite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)