J0Š SAM0 ŠESNAEST DANA? PR0R0ČANSTV0 Babe Vange za 2024 godinu! BALKANSKI N0STRADAMUS IZNIJELA STRAŠNA PR0R0ČANSTVA!

Baba VANGA JE POZNATA Bugarska proročica i ona tvrdi da je uspjela da vidi budućnost sve do 5079 godine kada je vidjela i smak svijeta! Vjeruje se da je predvidjela i veliki broj događaja koji su bitni a to je smrt Dajane, Hitlera, Staljina, sam rasprad SSSR-a kao i teroristički napad na trzni centar. Njena predvidđanja za 2024 godinu nisu tako sjajna. NAime desit ce se transformacija sa nekim neobičnim specificnostima. Očekuje se ova vrsta promjene i ako dodje bit ce i posljedice. Kako je rekla vidjela je promjenu klime, porast nivoa mora a sve to ce da bude u znaku porasta mora i globalne krize.

Nuklearna elektrana podložna je događajima koji bi mogli da imaju zaista razne posljedice za Evropsku naciju pa i ako se desi neka mala greškica. Osim toga govorila je i Vanga o solarnim tsunamijima. Vidovnjakinja iz Bugarske, Baba Vanga je vidjela nevjerovatnu solarnu oluju koja bi se mogla vidjeti i na Zemlji.

Vidjela je i snažne solarne oluje koje bi mogle da naskode tehnologiji i dovesti do nestanke struje i prekida komunikacija što moze da dovede do velikih problema. Pored toga Baba Vanga je vidjela i kralj ljudskog rođenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)